AselRuveydam_12 Ser-123 sadece anne sütüyle devam ediyoruz 6ayı doldurmayı bekliyoruz sabırsızlıkla alttan iki dişimiz çıktı üst damakta şişti şu aralar diş sancısı devam hala yüz üstü ve sırt üstü dönüyo yüz üstündeyken kendi etrafında da dönebiliyo onuda dün keşfetti☺️ Sırt üstü yatarkende ayaklarıyla kendini geri geri atıyo işte bizde bunlar var şimdilik😂
ENHA_17 Ser-123 merhaba biz de 5ay 18 günlüğüz anne sütüyle devam ediyoruz hareketliyiz ama tam dönemiyor hala oturmayı cok seviyor ayaklarının üstüne basmıyor. Bu aralar yüzlerimizi inceliyor elleyerek cok sevimli oluyorlar 😍
Gamzeren13 Ser-123 merhaba benim bebeğimde 5 ay 14 günlük anne sütüyle devam ediyoruz şimdilik bekliyoruz 180 günümüzün dolmasını ara ara zemzem suyu veriyorum sadece bardağın ağzıyla oynaması çok hoşuna gidiyor dişlerimiz yok henüz ama huysuzluğu oluyor arada dişlere bağlıyorum sırt üstü yattığında dönebiliyor ama yüz üstü durduğunda dönemiyor henüz ve fazla durunca sinirleniyor söyleniyor ababaa deyip çığlık atıyor ayaklarının üzerinde duruyor destekli oturtabiliyorum çok hareketli emzirirken beni sevmesi elini ağzıma yüzüme götürmesi beni benden alıyor bide ben yemek yerken izlemesi ağzını oynatması yok mu çıldırıyorum 😍😂😄
Semaelaa Ser-123 Merhaba benim bebegim de 5 ay 12 günlük henüz dönemiyor ayakta durmayı oturmayı seviyor . Elleri yüzümde sürekli . Ama dönmek için bi çabası yok . Yüzüstü yatirdigimda sevmiyor
Lila08 AselRuveydam_12 merhaba benim bebegimde 5 ay 3 gunluk geceleri surekli aglayarak uyaniyo huzursuz ve uyanik oldugundada ellerimi agzina sokuyo kemirmeye calisiyo dis mi geliyor tecrubeli anne ☺️☺️
ENHA_17 Ser-123 AselRuveydam_12 suesmom Lila08 Hamzasmom_ Gamzeren13 Semaelaa Mucizeem tbc AlmilaNil kızlar hepimizin çocukları 6 aylık olmalarına az kaldı ek gıdaya başlayacağız kimimiz belki başlamıştır belki de. Bi grup kursak ordan ek gıda serüvenlerimizi gelişimlerini paylaşsak
Ser-123 AselRuveydam_12 diş sancısı nasıl olur ııı ıı yapıyor benim oğlum 5 +17 günlük huzursuz diş etlerini elliyorum bişe de anlamıyorum açıkcası naısl biliyosnz dişten mız mızlandğnı
Hamzasmom_ Lila08 merhaba aynı benım bebegımı anlamışsınız bızde ayni durumdayız 5 ay 1 gunluk bebegım
Lila08 AselRuveydam_12 sagolasin canim gazimiz bitti derken simdide dis azicik rahat etseydi cocugum😁
AselRuveydam_12 Lila08 valla kızımda bende bitik durumdayız altlardan bu kadar çekmedim çıkarkende üstler zorluyor şuan hep üst üste geldi bizde🙈😂
Dgndrmz Semaelaa 5ay 22 gunluk olduk aynı benim oğlumu tarif etmişsin 😂 yuzumu oksuyo devamlı ozellıkle emerken hatta yuzu gecıyo elını agzıma sokmaya calısıp dudagımı falan yoluyo 😂 yan donuyo ama okadar tam donme cabası hıc yok yuz ustu koydugumda uzun sure durumca cıglıgı basıyo hıc ıstemıyo önceden cok sevmesıne ragmen
Mucizeem 5 ay 19 günlük kızım mama ile beslendigi için ek gıda serüvenimiz başladı oturmayı çok seviyor ayaklarının üstüne basmıyor yüzlerimizi elleriyle inceliyor
tbc Bizde 5 ay 17 günlük olduk, dişimiz henüz yok. Çok hareketli ve gece 12 den önce uykuya geçmiyor. Kendi kendine dönüyor sesler çıkarıyor bir şey uzattığımızda alıyor, babasını görünce heyecanlanıyor kalkmaya çalışıyor...
AlmilaNil Merhaba bizde 5 ay 9 günlüğüz. Ayakta durmayı oturmayı seviyor sırt üstü dönüyor ama yüzüstü dönemiyor henüz . Bababa dedede diyoruz . Doktorumuz ek gıdaya yavaştan başla tatlarına baktır dedi sadece meyvelerin sularından verdim en çok muzu sevdi onun dışında gece çok sık uyanıyor neredeyse saatte bir 🤦🏻♀️