Araseymen BozMoms geçen eşim palamut almis buglama yapmistim kizimda 5 ay 22 günlük mama sandalyesinde ver die bağırıyordu biz yerken agzini açıyordu kiyamadim 2 3 sefer verdim bir sıkıntı olmadı tadina bakmis oldu 🤭
menek16 seboss35 özel değilse neden bu kadar beklediniz doktor önerisi mi palamut ve çupra verdik somonu sevmedi 13 aylık geçen hafta da ilk kez hamsi yedi
Araseymen BozMoms evet tadimlarda hic püre yapmadim hep catalla ezdim cigneme refleksi var güzel yiyor bazen muzuda ezmeden elimle koparip veriyorum yiyor o sekilde.
Emily37 BozMoms 8.5 aylıktı ilk balık vermeye başladığımda.şuan severek yiyiyor balığı.doktorunuza sorup hangi balıkları verebileceğinizi sorun mutlaka.
Uykularharamolduu Ronron tabiki de veriliyor. Senin sütünle normal süt bir değil kaldı ki yoğurt bir olsun 😂 o zaman süt ürünlerine alerjisi olan bebekler de ememezdi öyle düşün
Ronron BozMoms cidenmi kıyamam ya ben o mantıkla gittim için hiç vermedim vicdan yaptım şimdi ne bilim öyle düşünmüştüm kıyamam bebeğime ☺️
beybiliko Happycat cıva içeriği fazla olduğundan dolayı bebeklere pek tavsiye edilmiyor diye biliyorum
NmalkoC BozMoms ilk 1 yaşında vermiştim somon hala haftada bir somon balıgı veriyorm 12 ay sonras hamside yediriyordm iyice kontrol edip