Sinemskrglu Merhaba kızlar doğum yapalı 1 sene oldu . İkinci bebeğim ama hala regl olmadım bu durumu yaşayan var mı?
SerennDuru Sinemskrglu 6. Ayımızdayız bende hala olmadım 🤭 bugün kontrole gittim bebek aktif emdiği için rahim duvarı incelirmiş emme azaldıkça kalınlaşırmış bi süre daha olmicak gibi görünüyorsun dedi doktorum
Aren2023 Ygmrygz Sinemskrglu ya ben doğum yaptım kırkım cıktı regl oldum sonraki ayda oldum bir sonraki ay olmayınca korktum hemen gidip implant taktırdım regl keser dediler yine regl oldum. Bence hemen regl olmakta iyi değil yoruyor bebekle ve sıcak günlerdd
Eminegul5 Sinemskrglu 7.5 ay sonra leke leke geldi sonra iki ay sonra ayda iki kere leke gördüm bugün başlamış. Anlamadım normal doğum yaptım hala düzene girmedi korkuyorum valla
izd Ben de 7. Ayda regl olmuştum ama sadece iki gün, sekizinci ayda tabii ki düzeni olmamakla beraber biraz daha düzene girdi. En iyisini doktor bilir bencd
Ygmrygz 18 mayısta sezeryan oldum. 3 temmuzda adet gördüm. 40 ım bayramda cıktı sonra kontrole gittiğimde doktorum alttan muayene etti rahim toparlanmış adet olursun dedi oldumda.