Tugba19_ Tuta bol bol dereotu ve helva yiyin dereotu sütte çok etkili çok güzel süt artırıyor. Ben hem salatalarıma bolca doğrardım hemde yemeklerimin yanında yerdim sütüm çok olurdu. Bazen stresten sütüm kesilirdi dereotu yiyince düzelirdi size de tavsiye ederim.
binnur64 Tuta günlük rezeneli çaylar tüketin birde bulgur pilavı diycem çok güzel süt yapıyo ama aşşırı gaz yaptı bizde maalesef bidaha yiyemedim
ilayprensesim Öncelikle bol su tüketmelisin. En çok süt yapan şey su canım. Onun dışında hurma, kuru incir (yaş olanı gaz yapıyor), bulgur, tahin helvası ya da tahin, havuç, dereotu bunlar çok süt yapıyor.
Raziye0328 Benimde yoktu şunları yaptım kuru dutu şeker katıp hoşaf yapip içmek tatlı olması lazım kuru incir ve hurmayı kesip sütle kaynatıp içmek çok faydasını. Gördüm muhakkak deneyin bu ikisini
Anneeeballisi Bol su 💦 bestlak damla 👍🌸 kimyon çayı,dereotu,dut kurusu, bulgur pilavı,havuç,yulaf,yeşil yapraklı sebzeler(maydanoz hariç) kuru incir ceviz Ben bunların faydasını görmüştüm sağlıkla büyüt bebişini 😊