Mrac_bebek Günaydın sevgili anneler bebeği süt ve yumurta alerjisi olanlar bir sorum var toz kakao yasak mı acaba 😀
Mervea Mrac_bebek deneyin bir sorun olmasa devam edebilirsiniz ben kullandım kek yaparken bir sorun olmadı gene alırken içeriğine bakın bir kaç markada eser miktar olabilir ibaresi var
Deletedmom277 Mrac_bebek kakao da alerjen grubuna giriyor. Ama siz dana eti de yemişsiniz genellikle dana etini yasaklıyor doktorlar
bereneliff Mrac_bebek bnm bebeğimdede kakao oluyor dana eti yedim bisey olmadı kakaolu bisey yedigmde kan geliyor hemen kakasndan😕
Mrac_bebek Mervea dün puding yaptım sütsüz tabi sade kakaodan yüzü biraz pütürlendi bide dana eti yedim hangisinden oldu anlamadım ama paketin üzerinde sade kakao tozu yazıyor hatta alerjin içermez yazıyor
G35- Mrac_bebek Dana etinden olmuştur. Benim bebeğiminde var süt ürünlerine ve yumurtaya alerjisi maalesef.
Mrac_bebek Deletedmom277 dana etini bilmiyordum ya doktorumuz deneme amaçlı diyet verdi demek o yüzden oldu teşekkürler ☺️
G35- Ben yemiyorum maalesef . Süt içmiyorum , yoğurt, yumurta, tereyağı, dana eti ve tavuk eti de tüketmiyorum. çikolata da yemiyorum .