aylizinannesiii Kızlar benim kızım doğduğundan beri ateslendiginde mutlaka üç gün 38lerde ateş oluyor sizlerin kaç gün sürüyor üç gün hiç uyumuyorum gece gündüz ömrümden on yıl gidiyor hasta olmasını hiç istemiyorum ya aşırı herseye ağlıyor yemek yemiyor
aylizinannesiii Ucansupurge antibiyotik başladı sabah doktor üç gün ateş yapıyor ama o üç gün Cook uzun geçiyor bağışıklığından dolayı mi bu kadar ateş yapiyor vücudu acaba
Ucansupurge aylizinannesiii Pek sanmıyorum normal olan bu bence. vucudun kendini toparlama suresi 3 gun gibi. Mesela bende ateslendigimde veya esimde ateslendiginde 3 gun sürüyor. Tabi emin olmak icin doktora sorun elbelt.
aylizinannesiii Ucansupurge doktorda aynı sizin gibi söyledi üç gün sonunda ateş dirençli devam ederse tekrar görmek isteriz dedi ama herkesin mi böyle diye merak ettim açıkçası çünkü çok zor geciyor o üç gün 🥹🥹
Ucansupurge aylizinannesiii Cok iyi anlıyorum seni gerçekten bende böyle hissediyorum. Kuzularin hic biri hastalanmasin istahlari, keyifleri, uykuları bozuluyor 😞