NesrinCan Zediten şurubu uyku yapması için kullanan varmı. Bu ara oğlum geceleri her yarım saatte bir yada bir saatte bir uyanıp ağlıyor. Zediten verdiğim gecelerde deliksiz uyuyor. Bunu benden başka yapn varmı merak ettim
OnderArasinAnnesi NesrinCan yapmıyorum ya ben hatta bebeğimin çoklu besin alerjisi var alerjik tepkime verince doktor önerisiyle veriyorum mecbur ama o zaman bile uyurken vicdan azabı çekiyorum ya aslında sağlığı için ama içim el vermiyor yinede. Sadece uyusun diye de vermeyin bence ya bebeğiniz kaç aylik belki dışı agriyordur
Badesmom NesrinCan kızımın öksürüğü olduğu için doktor verdi bir kaç gündür kullanıyoruz. Benim kızım da çok sık uyaniyordu, ilacı kullanmaya başladığımızdan beri pek uyanmiyor. Ama hasta olmadığı halde kullanmak ne kadar dogru bilemedim.
Ezgiyln NesrinCan ağır bir ilaç uyusun diye vermek çok riskli yapmayın öyle bir şey. Bizim alerjimiz olmasına rağmen alerji doktorumuz 1 gün bile kullandırmadı bize
MerveSahinSerbest NesrinCan Benim bebeğimde öyle sürekli uyanıyor ben alerjizisi için doktor vermişti söylemişti uyku yapsr diye ama uyku falan yapmadı malesef çok bekledim etki eder diye ama malesef.
only_1 NesrinCan canım ben kullanıyorum dış doneminde 10 aylık dişlerimiz yeni gelicek huysuz akşamları kullanıyorum sadece
menek16 NesrinCan zaditen damla kullanıyoruz alerjik oldugumuz için ama sürekli değil reaksiyon gösterirse o zaman bile çok içim elvermiyor o uyku sersemi durgun hali uyku halini sevemiyoruz eşim de bende bi ara baska yolu yok mu dedik ama saglık olunca konu mecbur reaksiyon zamanları veriyoruz