Tombikdonerartikcokpahali Zaten hasta nasıl anliycam bide havale falan onları nasıl anlarım acaba Yanıyor çocuk
Selin3434 Tombikdonerartikcokpahali bence hemen acile götürün Allah korusun üzerini soyun çıplak götürün
Aynnknk2022 Tombikdonerartikcokpahali tanıdığınız komşunuz falan yokmu onlardan isteseniz Allah korusun bı anda ateşleri cikabiliyo
Zeynepelcin Tombikdonerartikcokpahali hemen ilık duş aldırın en azindan düşer varsa bile tekrar sıcaklık hisseder seniz götürün doktora
Tombikdonerartikcokpahali Selin3434 acilden geldik o zaman ateşi yoktu yeni başladı yine de götüreyim mi
Selin3434 Tombikdonerartikcokpahali ıslak bez ile eklem yerlerini silin altında bez varsa çıkarın alnını kol altını falan silin calpol yada dolven verin bir de bi ateş ölçer edinin nöbetçi eczane falan varsa alın eğer çocuk çok sıcaksa hastaneye yine gidin tabi Allah korusun önemli
MerveSahinSerbest Tombikdonerartikcokpahali Bence ilk iş imkanınız var ise nöbetçi bir eczaneden derece alın riske atmayın sizde rahat edersiniz.
Tombikdonerartikcokpahali Aynnknk2022 ben buraya yeni taşındım etraf hep yaşlı uyumustur ama deneyeyim hemen
Tombikdonerartikcokpahali MerveSahinSerbest şimdi baktık çok uzak eczane 😞 araba yok eşim taksiyle gutse gelse belki burada bunu ateşi iyice yükselecek of başında bekliyorum
MerveSahinSerbest Tombikdonerartikcokpahali Birinde mutlaka çıkar bir gecede uyansın insanlar bebeğin söz konusu sonuçta.Yada eşiniz binip gidicek başka çare yok öbür türlü ateşini anlamazsınız allah korusun.😔Ateşli hastalık çok kötü anlıyorum seni uykusunda sürekli takip et ateşte uyku yapar çünkü
Alerjikrinit Tombikdonerartikcokpahali ı zaman ateş düşürücü verin öyle birden yükselir anlayamazsınız gerçekten bu yaz yaşadık biz. Yarım saatte 39,5 lara çıkmıştı . Ateş ölçer alın en kısa zamanda ve hala sıcak geliyorsa ben olsam acile götürürüm
Besraesin Tombikdonerartikcokpahali nöbetçi eczaneden koltuk altı ates olcer alabılırsınız ayrıca koltuk altına eklem kısımlarına soguk bez kompres yapabılırsınız kaç aylık bılmıyorum ama calpol verebılırsınız agrısı varsa keser atesı varsa dusurur çok geçmiş olsun
Ucansupurge Tombikdonerartikcokpahali İmkanijiz varsa nobetci eczaneden ates olcer alin mutlaka gece ates takibi icin
Tombikdonerartikcokpahali Uyandırdım. Ilık suya soktum şimdi geri yatiracagim suanlik daha iyi çok şükür ama birdaha çıkarsa eczane yerine hastaneye giderim Allah razı olsun oradan da ateş ölçer alrim
Melek3452 Tombikdonerartikcokpahali acik eczane den ates olcer alin bnce onla takip etmeniz daha mntikli, ilik dusa sokun, soguk kompres yapin.
Tombikdonerartikcokpahali Melek3452 şuan daha iyi çok şükür çok teşekkür ederim. Ilık suda banyo yaptırdım uyuttum geri