Newmother07 Kızlar 4 ay 11 günlük olduk.Gece Beslenmesi yapıyor musunuz uyanıyor mu ya da uyandırıyor musunuz
edafmo Newmother07 ben 2.ayindan sonra o uyandıkca besledim doktir da öyle demişti. 4 aylıkken 8saate kadar uyuyabilir uyandırma diyordu bende öyle yaptım hep
-Sare32- Newmother07 benimkide 4 ay iki günlük ben uyandırmıyorum uyanmıyor zaten öyle besliyorum o hala uyuyor 😂
kolonyalimendil Newmother07 ben üçüncü ayından sonra kendim uyandırmayı bıraktım acıkırsa kendisi uyanıyor zaten
uykusuzuykucu Newmother07 Ben 2. Ayından sonra uyandırmayı bıraktım tabi doktorum dedi oma uydum hâlâ da öyle zaten acıktı mı mızırdanıyor ben uykusu açılmadan emziriyorum hemen sonra uyuyor sabaha kadar şuan 5 ay
Kzmoglum Newmother07 benim ki de tam 4 aylik olacağız 3 gün sonra gece uyandırmak ne zmn uyanirsa o zmn veririm genelde uyanmaz. Ben 11 12 gibi veriyorum o şekilde sabaha kadar uyuruz genelde
Aslihn0707 Newmother07 ben 14.gun sarılık riski yok dedi doktor biraktim gece kaldirmayi koskoca olmuş artık annesi kendi kalkar acıkınca:)