melovebabym Bu gizli profilleri görebilmemizin bi yolu yok muu be? Fake hesap açma hariç. Ya da hesap ele geçirme de olur dksjlslssm
melovebabym Hayatiseyretmeyegelmisim açamıyorum hesap ya nedense. Bi de istek atsam fakeden kabul etmez şeytaannn
gececimon melovebabym aşko bize söyle hemen kendi hesaplarımızdan atalım istek ne istiyorsan ekran görüntüsü atalım sana 🤣😂
melovebabym Hayatiseyretmeyegelmisim kız babamın eşinden bahsediyorum. Babam vefat etti yıllarca görüşemedik onun yüzünden. Şimdide bakmak istiyorum profiline
KahveliVera melovebabym bi arkadaşımın varrrrrr ben onun sayfasına girdim yanındayken bi gönderisi vardı onu nasıl yaptığını sorucaktım anınnndaaaa bildirim gitti hızlıca telefonunu ters çevşrdi 😈
KahveliVera RuzgarGeceleri_ valla bacım anlattığım gibi sordum inkar etti ama kesin di siyah bi profil ekran vardı ama gizliydi iki defa girdim sayfasına aynı bildirim geldi
Artemiss_ melovebabym kardeşim bi uygulama kullanıyordu günde 1 kez birinin hesabına bakabiliyordu gizli olsa bile sonra hesabı çalınfı hskdjjs yani maalesef