Zlhaanne Deletedmom_62 ayy ben neler yaşadım kaç gündür bizimkide çok direndi gözler kapalı bağırıp durdu
melegim71 Zlhaanne ifakat tam zaten uyuz oluyorum valla hi yeni gelem kizi acaba neyapacak ya torunu biraz soytari birseye benziyor kilik kiyafet zaten o cocuk dizilerde mal oluyor feriti asla tutamaz 😄😄😁😁😅😅😅
Zlhaanne Ayy yeni gelen torun ne öyle dizi daha güzelleşti ama seyran hiç hoşuma gitmedi şımarık olmuş ya
Zlhaanne melegim71 işler dahada karışacak onlarda fena duruyor baksana ifakat çocukları olmasın diye planlar yapıyor bu yeni gelen torunde şeytana takmasin kafayi
melegim71 Zlhaanne ay tabi fenalik yapaxak o oglan ahaha halis artik illallah eder ay kadini kotu rol yakismaz umarim iyidir ya meraktan catlarim haftaya aklima bu oglan seyraninablasina felan göz dikmesin
OnderArasinAnnesi Zlhaanne evde tv açılmadığı icjb YouTube dn yayınlanmasını bekliyorum uyurken izlemek için. Ama şimdi sahnelerede göz atarım izlediğim tek dizi
Duygusaljelibon_ Zlhaanne kız bu seyran gözüme ne çirkin geldi bu sefer burnu ağzı büyük zaten sevmiyorum o kızı bi gözleri güzel ne alımı var yalandan
melegim71 Zlhaanne ayyy nebulim zaten bu bolum cok hizli ilerledi dahasi agir gelir ayy cok fena bolumler geliuor ben olsam halisi birakip terk ederkm cidden hak ediyor hepsi kölesi olmuş