tugcelkbc 3 yaşındaki oğlumu bugün kreşe götürdüm kreşte bir çocuk var size anlatamam görmeniz lazım felaket oyun bozan ve uyumsuz bi çocuk sürekli çocuklara vuruyor ağlıyor bağırıyo annesini aradılar birazdan sakinleşir dimiş gelmedi bu nasıl bişey ya
kayraninannesiiii tugcelkbc yapacak hiçbir şey yok o da çocuk. Bizim bebeklerimiz de böyle olabilir ve emin olun annesinin yerinde olmak istemezdiniz. Bir kreş öğretmen olarak her çocuk bir değildir. Kimi hareketli kimi sakin olur. Öğretmeni müdahale ederek öğretmeye çalışacaktır emin olun.
Kereminannesiii tugcelkbc kreşe yeni başladığı için böyle davranıyor olabilir mi? 3 yaşında bir çocuktan bahsediyorsunuz. Ailesinden ayrılmış yepyeni bir ortam hemen adapte olmak zorunda mı ?
lceLady tugcelkbc Bazi cocuklar boyle olabiliyor Yegenimde bu sekilde Allahim dusman basina vermesin. Buyudu ama halen ayni gram degismedi anne babasi yaka silkiyor
Miniminiprens tugcelkbc oğlumu yaz okuluna gönderdiğimde öğretmeni çok hareketli dedi çocuklara birkaç kum atmış ama müdahale ediyoruz üzülmeyin dedi. Evet kum attığı çocuğun başını okşadım oğlum adına özürler diledim evet bir anne olarak çok zorlandım. Ama şimdilerde çok iyi yorumlar alıyorum. Gayett sakinleyip uyumlu çocuk olmaya başladı oğlum. Öğretmeni gerçekten bu konuda ilgilendi ve baya yol katettik. Bence okullar daha yeni başladı ve oda eminim uyum sağlamaya başlayacaktır