Elaa11 Daha önce buraya yazmıştım bır hafta oryantasyon bır haftada normal okul dönemine başladık ama oryantasyon haftasında hasta oldu oglum ve hala hasta.. 3 yaşında..sureklı aglıyor okulun önünden bıle geçerken aglıyor. Markete bıle çıkarken nereye gıdecegız dıye soruyor..çocuk nereye gıdersem gıdelım eve gıdelım dıye aglıyor..ınanın kalbım sıkışıyor napcagımı şaşırdım ben..oyuncak odullendırme vs vs hıcbırsey kar etmıyor.. alırsam 2hafta gıttı kreşe bılmem gereken bırsey var mı?
Marianne Elaa11 biraz ara verin ve başka kreşi deneyin. Bizim ilk tecrübemiz de kötü olmuştu o zaman 2 yaşındaydı, ikinci tecrübemiz daha iyi oldu 2 yaş 7 aylıkken verdim, hemen ortama ısındı, öğretmenini de sevdi. Severek gidiyor, sabah kendisi uyanır.
aysecikm Elaa11 çocuğunuz böyle yapıyorsa dikkate alın bazen çocuklar gerçekten okulla alakalı bir problem olmasada gitmek istemiyor ama bazı çocuklarda okulda yaşadıkları şeylerden gitmek istemeyebilir bı sure gitmesin sonra başka okulu deneyin bence
teomoms2 Elaa11 Benim çocuğumda 1 haftadır çok ağlıyor sabahları okula gıderken evde başlıyor daha ağlamaya, kahvaltı ve öğlen yemeklerini kesinlikle yemiyor, tuvalete gitmiyor ne yapıcam bilmiyorum aslında 4 e kadar okul ama ben öğlen yemeği vakti alıyorum ama öğretmeni buna rağmen süreyi uzatalım daha geç alın diyor. Etkinliklere katılıyor ama çok aktif değil zamanla düzelir mi sizce çok üzülüyorum
Minik_susam Bence Yasi cok küçük 1 saat yaninda durarak arkadas ortami oynama oluşturabilirsiniz cunku enncok size ihtiyac duyduğu yasta .
Elaa11 Minik_susam bas parmağının kenarını kazımaktan soymuş ıyıce kıpkırmızı olmuş..kameradan ızlıyorum hep dolaşıyor doğru düzgün oturmuyor bellı sıkıntıda
Isik22 Elaa11 bi şey yaşamış ve size anlatamıyor olabilir mi çünkü sıkıntıdan stresten kendine zarar vermiş mutlaka konuşmaya çalışın direk sormadan tabiki ayrıca okulla da konuşun bence garip geldi bana bilemedim
Elaa11 Marianne o gunlerı görür müyüm acaba 😔alırken bır sıkıntı olmadı bugün ara ara aglamıs ama artık açıklama yapınca susuyor dedı ogretmenı
Elaa11 Isik22 evden çıkarken bıle okula gıdecegımızı zannedıyor.. şaşırdım kaldım..öğretmen bugün daha ıyıydı artık açıklama yapınca susuyor dedı ama eskısı gıbı degıl fark edıyorum
Elaa11 Sin21 öğretmen alışıyor gecen haftaya göre daha ıyı dıyor ama kotu dıyeceklerını sanmıyorum zaten.. uyumuyor yemıyor orda masaya pek oturmuyor.. çok zor bır karar alsam mı almasam mı nasıl olur hayatı etkılenır mı vs vs..
Sin21 Elaa11 yani tramva yaratmayın madem bu kadar fazla tepkili ikinci dönem tekrar denersiniz eğer mecburiyetiniz yoksa
Elaa11 Sin21 bıraz daha ıdare edelım dıyor kayınvalıdemle annem.. olmadı alırım ezıyet etmektense..sıkıntıdan ılk uc günde hasta oldu
Mercosey Elaa11 ay yavrum kıyamam ya. Durumunuz imkanınız varsa alın bir sonraki dönem başka okula verirsiniz
Aslan2103 teomoms2 ben kreste calisirken bi cocuk vardi 3 4 yas grubunda. Her annesi birakirken aglardi. Gun icerisinde oynardi ederdi annesi gelmeye yakin gene aglardi. 1 sene boyunca her gun bu sekildeydi. Eger gun icerisinde etkinliklere katiliyor kreste aglamiyorsa cok sikintin etmeyin. Annesi derdi hatta hani agliyosa gun icerisde birakmayim falan ama yok okulu seviyodu sadece annesinden ayrilmak istemiyodu
teomoms2 Aslan2103 Katılıyormuş etkinliklere çok neşeli olmasada zaten çekingen bir çocuk ama öğretmeni biraz disiplinli çocuğum öğlene kadar zaten dayanmaya çalışıyor henüz süreyi uzatmak için bence erken ama düzen bozulsun istemiyorlar