suilesu kızlar bebeğim 2 aylık ve kafa yastığı kullanmama rağmen kafası düzleşti ve uyurken yan yatırmama izin vermiyor nasıl düzeltebiliriz düzleşmeyi. bu durumda olup düzelten var mı ??
Kevser_mirac33 Yastığın bir tarafı yüksek yap kendiliğinden başını çevir ama her gün bir taraf yüksek olsun ben öle yaptım bir sure
suilesu Kevser_mirac33 şekli nasıl oldu peki düzeldi mi? gündüzleri yüz üstü yatırmaya çalışıyorum ama geceleri mecburen sırt üstü yatıyor
Kevser_mirac33 suilesu düzeldi canm zaten bebesik daha küçük erkenden fark etmen iyi ben 4 aylık fark ettim derin uykuya girdiğimde yan çevire bilirsin
Kevser_mirac33 suilesu bebeğin küçük haliyle kafatası da yumuşak hemen duzelmesede bir hafta fuzelli yap düzelir ama bir yasina kadar kontrol et çünkü yumuşak olduğu için şeklini tekrar kaybedebilir oyunzden düzenli yapman gerekir yani üç gün sağ yatsada şekli bozulur 🥲
suilesu Kevser_mirac33 ay çok zor ama yaa gece istemsizce bi anda kalkıyorum sırf kafasını düzeltmek için hiç iyi değilim 😂😂