Uykusuz_ana Neler yasqdiniz neler oldu allahim cocuk doktoru duydu cigerlerini dinlerken karsiyolojiye yesil alan acti kendime gelemiyorum kalbim delik diye hastanelerden nefret ettim makinelerle gezdim simdi kizimda boyle biseu duymak beni paramparca etti
ezzgiassl Uykusuz_ana benim kızım 20 günlükken bi açıklık var dedi kendiliğinden geçer dedi geçti çok şükür seninki de öyledir
Zeyneppppp Uykusuz_ana bizde de var malesef eğer iyi huyluysa 8 yaşına kadar geçiyormuş değilse tedavi malesef 🤦🤦🤦 inşaallah kndi kndine geçer Rabbim acilarini gostermesin 🥺🥺
1Meryemm Uykusuz_ana bizim de bı çocuk doktoru ufurum var gibi kardiyolojiye gidin demişti daha 20 günlüktü , bı iki hafta sonra başka bı çocuk doktoruna gittik o da şuan ufurum yok varsa da geçmiş dedi. İnşallah sizde de yoktur varsa da geçiyo diyorlar inşallah geçer
16122022 Uykusuz_ana öncelikle içini ferah tut iyi düşün ki iyi olsun benim de kızımda çıktı çocuk kardiyolojisi gördü özel doktora götürdüm çok küçük bir ufurum var dedi her ay kontrole gelmene gerek yok dedi kendiliğinden geçer dedi Allah’ın izni ile seninkide öyledir 🙏🙏
Uykusuz_ana Zeyneppppp inah iyi huylu biseydir ya tedavisiz gecer cocuklugum kapl doktorlarinda gecti pskolojim bozuldu
Uykusuz_ana Minnakkk Omerarda06 16122022 1Meryemm ezzgiassl Cok saolun icimi rahatlattiniz allah razi olsun hepinizden mihra123
ezzgiassl Uykusuz_ana rabbim Şafi ismi ile şifa versin La ilahe illa ente sübhaneke ibni küntü minezzalimin bu çıkmazdan kurtarsın Allahım sizi
Zeyneppppp Uykusuz_ana inşaallah inşaallah çok zor gercekteb . Biz daha onun için gitmedik şuan konusmasi iyi degil o yuzden psikiyatriste gidiyoruz . o bitince hemen kalp icinde gidicem bizde henuz bilmiyoruz bakalim
Omerarda06 Uykusuz_ana oğlum doğduğu gün üfürüm var dediler kardiyolojiye götürdük çok az açıklık var denildi 6. Ayda kontrole gittik kapanmış dendi çok şükür. Genelde bebeklerde oluyormuş ve zamanla kapaniyormus inşallah sizinde öyle olur tez zamanda düzelir 🤲
Minnakkk Uykusuz_ana bizim de cocuk doktoru duydu kardiyolojiye yonlendirdi o da cok masum Bi üfürüm korkmanjza gerek yok bebeklerde olabiliyor ve kendiliğinden duzeliyor dedi bir yıl sonra kontrole getirrsnz dedi suan ikş yasında Bi şey yok cok sukur
cimcime1018 Uykusuz_ana 2 aylıkken duyuldu bizim de. Ama sıkıntı olucak bı delik değil büyük ihtimalle kapanicak dendi. Çok çok küçük biseymis. 3 bebekten 1 inde var dedi. 6 aylıkken kontrolümüz var. İnşallah tüm bebekler sağlıklı olur 💗
Bsjdldkdkdld Selam Annenler bebeğim 17 aylık bugün ufürüm var dedi çocuk doktoru kardiyoloji ye git dedi geçti mi sizlerin çok üzgünüm
hry410_ Bebeğim 5 günlük Ken çocuk doktoru fark etti çocuk kardiyoloji doktoruna gittimizde kalp egk çekildi ultrason ile bakıldı kilo aldıkça geçer bu normal bişey dedi dediği gibide 1 yaşını 1 ay geçti şuan düzeldi 7 yaşında son kez kontrol var