motherofLeyla Demettd bizimki zaten üstünü örttürmüyor o yüzden tulum kullanmak istedim daha mantıklı. Kışın ev 20 derecenin altına düşmediği için 1.2 tog aldım bakalım kar kış gelince ev soğuk olursa 1.6 en fazla 2.tog almayı düşünüyorum çokda sıkmak boğmak istemiyorum sıcak olsun diye
motherofLeyla Mehfam 12-18 ay aldım evet biraz büyük oldu benim kızımda minyon, ben 1.2 tog aldım kar felan yağana kadar bu yeterli bence ama kar yağınca evin sıcaklığı düşerse ona göre 2 tog felan almayı düşünüyorum
motherofLeyla bananeabiya bugün civilden 1.2 tog 350 tlye aldık 2.5 tog sanırım 450 yada 500 tl gibiydi bizede şuan 1.2 tog yeterli ama tabi kar yağınca ev soğursa bende 2 yada 2.5 toga geçerim diye düşündüm
motherofLeyla merkursavascisi_06 valla bizimki 5 buçuk aylık resmen ayaklarıyla tekmeleyip açıyor ya zaten bebekken kundakda yaptırmadı taa o zaman böyle tüm kundak yapınca kendini sıkıyordu hep yarım kundak yaptım şimdide örttürmüyo yani mecburen tulum aldım :)
motherofLeyla Mamaaaaa 1.2 tog aldım valla bugün bakalım iyice kar felan yağana kadar yeter diye düşünüyorum kar yağıncada evin sıcaklığına göre 2 yada 2.5 toga geçerim gerek olursa :) 1.2 tog bile kalın yani
motherofLeyla ikikereannee kızım 5 buçuk aylık bende 12 - 18 aldım zaten minyon olduğu için biraz büyük oldu tabi seneye olur mu bilemiyorum olmazsa seneye aldığımda 1 2 yaş daha büyük alırım bizim ev 20 derecenin altına pek düşmez ama yinede şuan serin tulum şart
motherofLeyla NoOne teşekkür ederim öneriniz için ama bugün civilden almıştım dediğiniz sayfaya bakıyım yinede çünkü iyice kış gelirse başka tulum daha gerekli olabilir :)