Elifnefesyunus Merhaba anneler kızım 1 buçuk yaşında ama 2 veya 3 yaş giyiyor iri bir bebek sıfır alacak durumum da yok ev sahibim beni evden çıkarıyor çünkü elinizde temiz kışlık ürünler var mı uyguna verebilirim diyeceğiniz
Yagmur08 Elifnefesyunus kuzum dolap ,gardırops gibi uygulamalardan bakabilirsin orda her cepe uygun kıyafetler oluyor
Elifnefesyunus Evet bakıyorum da 10 TL ye koymuşlar yırttık lekeli nebilim fermuarı bozuk iyi olanlarda zaten pahalı ben pek bulamadım heralde
Yagmur08 Elifnefesyunus ah sormayın onu dahi koyanlar var . Geçen bir tanesiyle tartıştım ayakkabının tabanı dahil hiç bir yeri sağlam değil delik deşik satışa koymuş . Bu nasıl bir vicdan çöpünü de satışa koy bari dedim. oda bana cevap olarak Parkta bahçede giysin diye alanlar var o sebeple fiyatıda uygun tuttum zaten dedi ben şok oldum çocuk giyiyor ya sonuçta . Ama aklımda olsun seni kaydediyorum bi çevreme sorayım kuzum ben.
Elifnefesyunus Çok teşekkür ederim evet yani uygun ama yani ben bebeğim hiç ayakkabı alamadım mesela durumum el vermedi nasıl da alayım giydireyim, kış geliyor ve hiçbişeyi yok yırtık işte lekeli göndericem çıkarsa falan yazmışlar bende şook oluyorum