egelsenkonuss Kızlar merhaba geçen sene kızıma eşofman takımı almıştım (kislik) kışlıkları çıkarırken yıkadim kazık gibi oldu aşırı sertleşmiş, hep yıkadigim programda yikadim. Geri götürsem bi şey yaparlar mi
NariNariKiminYari egelsenkonuss faturası duruyorsa ürün incelemeye alınır ama onun dışında bir şey yapıcaklarını sanmıyorum
Minnakordek Evet alırlar benim bı pantolonun vardı kestirmiştim de bı yıl geçmiş miydi emin degilim ama solunca götürdüm çek vermislerdi
egelsenkonuss Minnakordek dünyanın parasını veriyoruz kumas kalitesi bu olur mu ya aldığım 5 üründen 2 si bi tuhaf. İlk defa yıkadım aşırı sert olmuştu
NariNariKiminYari egelsenkonuss ben oğluma hep gapten alırım aslında hiç problem yaşamadım yine de götürün isterseniz
Minnakordek egelsenkonuss ben hemen incelemeye gönderiyorum LC koton zara hiç sorun yaşamadım ürünlerinin arkasında duruyorlar GAP çok fikrim yok ilk defa aldım ama çok beğenemedim niyeyse alismadik gotte durmadı yada bu paraya değmez desem daha mi dogru olur🤣
egelsenkonuss NariNariKiminYari bende daha önce almıştım, kullandıktan sonra sertlesmesini anlarım ama ilk yıkamada bu kadar sert olması canımı sıktı:(
egelsenkonuss Minnakordek ben genel olarak kotonun ve waikikinin kumas kalitesini daha iyi buluyorum, mesela e bebek o kadar iyi değil. Bu sene de ilk defa defactodan pijama aldım kullandıkça anlarim. Ama bidaha asla gap almam. Yediği helal giydiği haram. Sinirim bozuldu 😄😄