bebedoormom4 Sorum başlıkta ben domatesli ekşi bamya ve et yiyeceğim Allah Allah nasip ederse sizin diyet menünüzde bence hepimizdeki şişlik , kocadan, bebeden,kaynaş, kayınpeder,eltigörümceden hem şişlikleri hem menüleri alalım diyet olmak şartıyla
Deletedmom_68 bebedoormom4 Yeşil mercimek yemeği(sulu kısmı hariç) salata tam buğday ekmeği menüm böyle canım☺️
FmBetull bebedoormom4 Benimde dünden kalan diyet yemeğim var.Sebzeli tavuk tam buğday makarna ve salata☺️
bebedoormom4 Deletedmom_68 bende yapıcam yeşil mercimek yemeği ama içine erişte koysammı ki siz nasıl yaptınız
Hariybo bebedoormom4 diyetisyenm herşeyi ye ama ölçülü baklava pilav simit herşey var o yüzden zorlanmiyorum
Deletedmom_68 bebedoormom4 soğan salça yeşil mercimek mercimekleri önden kaynatıp suyunu süzüyorum öyle yapıyorum erişte koymuyorum malum diyet😂 ama az önce oğlumu uyuttum mercimek alayım diye kilere girdim ki bir avuç kalmış o yüzden kabak yemeğine döndüm kıymalı kabak yapacağım zor gelmese barbunya ayıklayacaktım yarın da onu yaparım muhtemelen🌸
FmBetull bebedoormom4 ayy gittik dışarda yedik ya maalesef benim yemekleri de kızlara yedirdim size de afiyet olsun😅😙