Bus_ez Bebeğiniz gündüz gece toplam kaç saat uyuyor? Benim bebeğim 6.5 aylık günde 14_15 saat uykusu oluyor sizin????☺️
Linabuse1002 Bus_ez gece 8 de yatar sabah 8 de uyanıyor gunduzde 3 kere yatırıyorum her bır uykuda yarım saat yatuyor veya 1 saat
Bugleminannesi28 Bus_ez gündüz uykusu 3-4 saat 9 buçuk aylık gecede saat 10.00 da uyuyor 7-7.30 ta uyaniyor yani 12-13saat feln uyuyor
bilgekizinannesi tubiiik_ evet. 16 aylık emerek uyuyor ve azı diş çıkarıyor çok sık uyanıyor. 8 de veya 7 buçukta uyuyor sabah 6 veya 7 ye kadar. Öğlen de 1 -1,5 saatlik tek uyku yapıyor ama gece uykusu bölündüğü için yetiyor mudur diye düşünüyorum da ondan sordum
tubiiik_ bilgekizinannesi gece beslenmesini kesmen lazım oyuzden cok sık uyanıyor ben 1 yasında kestim bide kendi odasında yatıyor uykusunu bölecek bi durum olmuyo aynı odada yatınca yorganın sesine uyanırdı aksam 10 da mama içtiyse gece 3-4 gibi beslenmek isterdi sonra daha uyumazdı gece beslenmeyi kesince geceler rahat gecti
bilgekizinannesi tubiiik_ nasıl kestiniz bizimki meme bağımlısı vermeyince kendini çırpıyor kucağımdan yere atıyor deli gibi ağlıyor ya çok zorlanıyorum o yüzden başaramadım
tubiiik_ bilgekizinannesi gece uyandıgında su teklıf ettım kabul etmeyınce ayagımda sallayıp uykuya tekrar gecirdim ertesi gunu uyanmadı meme bagımlısı ise azaltarak deneye bılırsınız gece 3 kere kalkıyorsa 2 ye düşür sonra 1 re düşür sonra vermezsin tabı size cok sabır gerekiyor bu durumda benım kızım emmedigi için gece beslenmesi kolay oldu
bilgekizinannesi tubiiik_ evet emince çok zor bir de emerek uyuyor memede o yüzden nasıl tekrar uykuya döner bilmiyorum
Sibel83 16 aylık olucak 20 sinde Gece 12 saat ıyuyor akşam 9 sabah 9 Öğlen 2 de yatıyor 1,5-2 saat uyuyo Top max 14