binnur64 bebeğim 40 günlük oldu hiç oyuncak almadım daha doğrusu ne almam gerektiğini bilmiyorum tecrübeli anneler yardımcı olur mu? hangi tür oyuncaklardan hoşlanırlar, bir de uyanıkken nasıl aktiviteler yapıyosunuz bebeğinizle
oglumubeklerken binnur64 şu an cingirak gibi şeyler alabilirsiniz siz sallarsınız ses takibi yapmasını sağlarsınız. Bi de şu zeka kartları gibi şeyler var ya onlardan alıp tummy time de önüne koyarsınız. Farklı bir oyuncak olmaz şu anlık.
Sifremiunuttumm binnur64 Tommy time yapın kitap okuyun konuşun zeka kartları gösterin ayrıca çıngırak gibi şeylerle ilgisini çekmeye çalışın takip etmeye çalışsın daha küçük ama sürekli yaparsanız daha erken yapabilir bunları
edafmo binnur64 çıngırak hışırtılı kitaplar ve 0-6 ay zeka kartları almıştım ben bayaaa işimi görmüştü. Bir de basit kelimeleri olan hikaye kitapları alıp resimleri ona gösterirken okudum hep 7.5 aylık hala hepsini kullanıyor
binnur64 Bananeeeee gündüz uyanık kalma süresi çok fazla ya konuşuyorum falan ama bi şeyler de yapmak istiyorum 😂
binnur64 oglumubeklerken yüz üstü yatmayı hiç sevmiyoda zeka kartlarıyla severmi acaba o şekilde durmayı
oglumubeklerken binnur64 yani denemeden bilemezsiniz ☺️ bi Tummy time seti var galiba ben almamıştım ama görmüştüm aynası falan var belki aynada kendini görmek -gerçi daha tam net olarak seçemez muhtemelen goruntuleri- hoşuna gider o şekilde sever, denemekte fayda var.
Isik22 binnur64 benim bebeğimde yüz üstü durmayı hiç sevmiyodu 5 aylıkken karın üstü dönmeyi bi öğrendi artık hep karın üstü duruyor sevmeselerde illaki dönüyorlar karın üstüne 🤣
binnur64 semgok çıkar derken 😂valla dün öğlen 3 te uyandı akşam 10u geçiyodu uyuduğunda aralarda sadece emerken uyuyo bu arada memeden ayrıldığı an uyanıyo sanırım onlar yetiyo 🥲
semgok binnur64 ayy pardon yanlış anlamışım :)) neden uyumuyor ki ya bizim ki an fazla 3 saat uyanık kalıyor 🤔
Mydnz binnur64 ayni ben bebeğim çarşamba günü kırk 40 gün olacak doğalı çıldırıyorum yatağında uyanık asla durmuyor bas bas bağırıyor
123ege Gerçekten sizin adınıza sevindim maşallah çünkü benim bebeğim uyanık kaldığı sürede sadece ağlıyor 😂 37 günlük
binnur64 123ege benimkide kucakta olmak gezmek istiyo koyarsam ağlıyo 😂o yüzden bi şeyler yapıyim ki oyalanalım istiyorum
semgok binnur64 2 ay 27 günlük :) tabi bazı günler huzursuz olup uyumadigi zamanlar da oluyor. Hatta bazen düzenli uyusun die uyutmadigim zamanlar oluyor kendi uyuyor benim bsey yapmama gerek kalmıyor