Durefsan Kızlar bebeğim 6 aylık. Onunla oyun oynayıp müzik dinliyoruz. Kitap okuyorum (pek dinlemese de😂) eline resimli kitaplar veriyorum. Ama o her şeyi ağzına alıyor. Oynayamıyoruz. Sizde de durumlar aynı mı? Ne zaman bitiyor bu durum?
perilice_1 Durefsan bende tam böyle bi post atacaktım. Canım çok sıkkın bebeğim 5 ay 10 günlük müzik açıyorum dans ediyorum kitap okumaya çalışıyorum ama ağzına alıyor herşeyi. Oturtmaya çalışıyorum(destekli) öne doğru eğik duruyor sürekli sanki onunla ilgilenemiyorum gibi geliyor gün içinde. dün ağladım. Başka neler yapabilirim diye düşündüm eksik hissediyorum kendimi :(((
Namish Durefsan Durefsan hanimlar cunki cocuklarin dişi çıkmaya hazırlandığı için şu aylarda her şeyi ağzına almak istiyo,meraklanmayin çoçuk hazır olduğunda istediyşniz her şeyi yapacak İn Şa Allah🥰
menek16 Durefsan 13 aylık hala her şeyi kemiriyor 😅 oral dönem bazı bebeler de uzun sürebiliyormuş tabi eskiye nazaran daha azaldı bilinçlendi kitabı agzına götürmemesi gerektigini dilim damagıma yapısana kadar ısrarla anlattım hep :)
Durefsan perilice_1 of aynı şeyleri hissediyoruz. Bir de hiç uyumuyor bu ara zaten. Ne yapsam bilemedim.
perilice_1 Durefsan benimkinin 4.ayı atlattıktan sonra uykusu düzeldi 2 saatte bir uyuyor gündüzleri zaten o yüzden pek bişey yapamıyoruz gibime geliyor acaba ben mi kötü alıştırdım böyle 2 saate bir uykuya diye düşünüyorum ama olması gereken de buymuş off çok zor annelikk 😀
Durefsan perilice_1 maşallah de amann. 😂 Bizimki de 2 ay sonrası öyle uyudu bir ara ama 3 haftadır asla uyku yok. Ne yapıyorsun da uyuyor acaba ekstradan bişey yapıyor musun