yellowmom8 Henüz ateş öksürük yok burun akıntısı başladı ablası ve ben hastaydık bizden geçti muhtemelen ilerlemeden ne yapabilirim küçücük çocuğa habire antibiyotik veriyolar mecbur kalmadıkça kullanmak istemiyorum siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda bu arada 10 aylık olmak üzereyiz
_The_ANA_ yellowmom8 Bol bol sarımsaklı yoğurt Ballı ıhlamur Ilık banyo Baby balmla masaj Burnunu hiç tıkalı tutmam devamlı açarım Gerekirse calpol
beyzacmvrc yellowmom8 bir tsrli kaşığı bal 2 dis sarımsak ezin biraz limon Siz yiyin emiyorsa sütten geçer
Suradevelioglu _The_ANA_ baby balm bende de var ama neresine nasıl kullanmam lazım bilmiyorum yardımcı olur musunuz acaba bana
_The_ANA_ Suradevelioglu Ayaklarının altına sürebilirsiniz göğsüne de sıcak havlu koyarsanız iyi gelir Ben göğsüne de sürüyorum ama onun için yaş sınırı var sanırım bir kutunun üstüne bakın isterseniz
Suradevelioglu _The_ANA_ teşekkür ederim, kızımda grip olmuş sabahtan beri mahvoldu, tesadüfen gördüm bu postu inşallah faydasını görürüz çok teşekkürler ❣️
yellowmom8 _The_ANA_ teşekkür ederim hemen yaptım dediklerinizi peki antibiyotik kullanıyomusunuz biz ne zaman gitsek antibiyotik yazıyolar almasam da ilerliyor çocuk iyileşmiyor napıcagımı bilmiyorum