gencmom_ İnanıyormusunuz ya yeni çıktığında temmuzdan beri kimle konuşsam hep aynı şikayetleri vardı Karın ağrısı ishal falan yine galiba yasaklar,aşılar geliyor 🫡
gencmom_ Gold bizde yaşadık ekstra bir gün kızım düşmüştü hastanedeydik acile gelen bebekler gör hepsi aynı şikayet ama yeni çıkmış gibi paylaşıldı
PamukPrensesannesii fikfikdamla Kız ben de çocuğu parka götürüyorum ,ordan kaptik galiba. Başka bir yere çıktığımız yok 🥴
gencmom_ fikfikdamla bende asla olmam ben diğer aşıyı da olmıycakdım eşim havaalanında çalıştıgı için mecbur koşuldu o gün morardım kalbim sıkıştı hatta etrafımda herkes sonradan kalp krizi geçiriyorsun sandık dedi
gencmom_ _The_ANA_ var bişeyler ama tam kış sezonunda söylediler okullar açılmışken keşke o sıra haber salsalardı bide türkiye de 9 kişide görüldü diye paylaşıldı
LaMamaDellaCicala gencmom_ her sene mutlaka isim degistirip guclenip gelen virusler yuzunden hasta insanlar ben daha korona olmadim siradakine hazir degilim bu arada asi olmustum hemde cinlilere guvenmeyip almanindan😅vay basimiza gelenler diyor susuyorum.bu arada bu hastalik beni bulmaz sanirim cunku hic ishal olamayan ben🙄
queen_mom gencmom_ hepsi senaryo bacım. Amaç belli dünya nüfusunu azaltmak. Biyolojik silahlarla yani aşılarla
gencmom_ queen_mom aynen öyle ondan inanıyormusun dedim ya ben herkese şunu dedim covit olduklarında titreyerek bayıldınız mı dedim hahahaha onu çok merak ediyordum 😂
gencmom_ uynakbalina aklıma şey geldi bi amca vardı bi köyde bir hanımı diğer köyde diğer hanımı vardı hanımın yanından diğer hanımın yanına gidiyorum diyip ceza yemişti 😂😂😂
queen_mom gencmom_ 😅😅 Çin’de yollarda banklarda insanlar düşüp ölüyordu güya 😃 hepsi senaryo. Kimse haber izlemesin medyayla yapıyorlar bu korku pompalamayi