12-balkizim00- Kizlar ben ne doğum parası nede süt parasj alabildim e devlet te başvuru yapamadım diyor ki 4357 sayılı kanunun 11/2 maddesinde belirtilen görevlerde olmadığından sandık üyeliği kaydınız bulunamamaktadır
gencmom_ 12-balkizim00- benim bildiğim zaten eşiniz kimliği çıkarmaya gittiğinde otomatik süt parası yardımına başvuruluyor aylarr sonra cevap geliyor
Suzanharun 12-balkizim00- bende yeni doğum yaptım eşim kimliği çıkarmaya gidince başvurmuş hemen yattı 3 gün içinde e devletten falan değil
Elif_nur8116 Canım e devletten olmuyor sosyal yardıma gideceksin orda kaydını yaparlar gün verirler pttden gidip alırsın
12-balkizim00- Elif_nur8116 hani genellikle e devlet ten de oluyor diyorlar benimkisi olmuyor olmadı sosyal yardıma giderim
12-balkizim00- Suzanharun biz kimliği hastaneden çıkarttık oyuzden kimliği çıkartmaya gitmedik ordan da başvuru yapamadik
gencmom_ 12-balkizim00- hastaneden çıkarttık derken zaten hastanede devlet haber veriyor mecburiyetten yada gidin belediyeye siz başvurun