Melisa500 Merhaba kızlar enfeksiyon vardı afedersiniz kaşıntı ve yeşil akıntı kötü kokulu hastaneye gittim fitil yazdılar 1 hafta kullandım akıntı geçti şimdi de kaşıntı var ve hep tahriş oldu. Ne kullandınız da geçti yada geçer mi ?
gencmom_ Melisa500 her duştan sonra sirkeli suyla durulandım hem kan hem idrar hemde hpv hastasıydım hele reğl zamanlarım kaşıntıdan duramıyordum hafifletti herşeyimi çok iyi geldi
ilaydaaltann_ Melisa500 travazol diye krem var hamileyken doktor vermişti. Doğumdan sonra 2 defa daha oldu ben hiç doktora gitmeden onu alıp kullandim her tualet sknrasi geçene kadar kullandim baya işe yaradi
Hanife2109 Melisa500 travazol krem fitil ve antibiyotik ile geçti benim ama senin kadar kötü degildim kaşıntı vardı aşırı şekilde hafif sarı akıntı vardı bu üç ilacı kullanırsan geçer ancak
Melisa500 gencmom_ hpvden bende şüpheleniyorum belirtileri neydi ? Birde kansere ceviriyormus sonra dan
gencmom_ Melisa500 hpv belirti vermez gidip test yaptıracaksın benim çok ileri derece de olduğu için vajinal dış bölgede et benlerine benzer şeyler çıkmaya başladı evet rahim ağzı kanseri demek
gencmom_ Melisa500 hamile kalmaya karar vermiştim ben kendi sağlıgıma önem veren insanım bugün karar verdim ertesi gün doktora gittim hamile kalmak istiyorum diye tahlil yapılsın diye rica da bulundum smear testi yapıldı 1 hafta sonra gittiğimde rahim ağzı kanserisin dedi zaten 3 4 ay hamile kalamadım vardır bir hayır demiştim hpvymişim Direk araştırmaya gidip incelediler
Melisa500 gencmom_ ya kusura bakmayın kafamı çok kurcalıyor. Eşinizden mi bulaştı veya başka şekilde mi ?
Melisa500 gencmom_ bide fitil kullandım düzelmişti şimdi adetim yaklaştı tekrar başladı bendede mi hpv var acaba ya
gencmom_ Melisa500 hpv belirti vermez akıntı vb yaratmaz dediğim gibi burdan bakıp aaa sende hpv denmez fitil de hpv için kullanılmaz gidip hastanede test yaptırın eşimden bulaşmadı tatile gitmiştik öyle bulaştı
Melisa500 gencmom_ merhaba canım kusura bakma. Bu hpv de tedavi var mı ? Ve ne zaman kansere çeviriyor bilgin var mi
Hanzadeninnnannesi Melisa500 Canım bana doktorum önerdi zalain ve travazol krem karıştır sür ve sirkeli su ile yıka direk geçiyor 2 gün arayla 3 kez zalain fitil attım hiçbişey kalmadı. Geçmiş olsun 😊