elifiii Ertugrulun_Annesii 2. ay aşısında ateş olmamıştı. Ben de çok korkmustum ama gerçekten endişelenecek birşey yokmuş. Sadece daha fazla uyanık kalıp duruma göre ateş ölçersiniz. şimdiden kolaylık dilerim.
MinikCilek Ertugrulun_Annesii olmadı canım bizimde. Sen sürekli ölç baktın 37,5 oldu bi çay kaşığı calpol ver ateşi yakala 🦋🎉🎉
GonulAyd Ertugrulun_Annesii 2. Ay aşısında genelde ateş olmuyor. 4.ay aşısında dikkat etmek gerek onda ates olabiliyor.
ElisaAryamom Ertugrulun_Annesii benim bebeğimde de 2.ay aşısında ateş olmadı .. ama 4.ayda vurulanda oldu mesela.. yine de kontrol altında tur sürekli. Aşıdan sonra ateş olmaması için önlem alabilirsin ben hep öyle yaptım çok kalın giydirmedim oda sıcaklığını ona göre ayarladım vs
ElisaAryamom GonulAyd evet ya dün vurulduk 4.ay aşısını baya ateş oldu 38.3 falandı.. popodan ölçüyorum bide ben ateşini. Korkuttu baya , şükür iyiyz ama😇
EzgiAsell ElisaAryamom bizde bugün olduk 4.ay aşısı ve ateşi çıktı biraz ve huysuz uykusunda ağladı calpol verdim üzerini çıkardım fln şuan iyi gibi ama yinede içim rahat değil inşallah iyi olur yavrum😔
deletedmom111 Ay aşısı yüzünden 39 lara çıktı bebeğim ateşi 2 gündür uyumuyoruz düşmek de bilmiyor 2.ay aşısıda bizde ateş yapmıştı
Dildaezel deletedmom111 kaç gün suruyo ateş acaba bizde 2. Ve 4.ay aşısında ateş olmadı dün 6.ay asisi olduk ateş 39du şimdide 38 calpol veriyorum ama ne zaman geçer acaba
deletedmom111 Dildaezel doktorumuz 48 saat dedi dolven ve fitil kullanıyorum ateş düşmezse 1 ml dolven veya fitil ver
Ertugrulun_Annesii Kızlar hepiniz calpol demissiniz bende parol var. Parol aynı etkiyi yapmıyor mu? Bu arada hepinize geçmiş olsun 🙏
GonulAyd Ertugrulun_Annesii aynı etkiyi gosterir hepsi ates düsürücü sonucta. Soguk kompleks yapın vücudun rahatlayacaktır
Kumasya Ertugrulun_Annesii bugün olduk bebeğim çok huzursuz oldu ateşi çıktı calpol veriyorum bir çay kaşığı beş saatte bir .. doktora sorarak ama geceye doğru biraz rahatladı allah yardımdın olsun
deletedmom719 Ertugrulun_Annesii evet olmuştu ama 37.5 larda falan seyretti. Daha çok ağrısı olmuştu ama. Ben 37.7 de falan calpol vermiştim ateşi geçmişti. Korkmayın pozitif giderseniz pozitif olur 🥰