Agg2408 Daha önce hiç dolaptan birşey satın almadım kendim de birşey satmadım merak ediyorum sistemi nasıl alırken de satarken de kullananlar anlatabilir mi rica etsem
alonee Agg2408 aldığınızda sadece ödemeniz oluyor. Sattığınızda kargo kodu oluşturmanız lazım herhangi bir kargo şirketi seçiyorsunuz kod geliyor direk göndereceğiniz zaman kodla gönderim yapıyorsunuz. Ürününüz alıcıya ulaştığında herhangi bi sorun yoksa eğer onaylıyor daha sonra 2-3 güne paranız yatıyor. İade talep ederse talebi dolap tarafından inceleniyor hatalı bulunursa ürün size geri geliyor.
Berii Agg2408 ben çok kullanırım oğlumun çoğu kıyafetini ordan alırım bugüne kadar hiç bi sıkıntı yaşamadık, yüzde 10 komisyon kesiyor satarken, ürün aldığın zamanda boyutuna göre kargo ücreti belirliyor karşı taraf en küçük 26.90 orta boy 46.90 kargo ücreti var tek sıkıntı kargo🥲
Agg2408 alonee hımm peki benim sattığım üründen ne kadar kesiyo dolap ? Dolandırılma gibi bi durumum olur mu birşey sattığımda
alonee Agg2408 Hayır canım ben yıllardır kullanıyorum. Kesmesi ürünün fiyatına bağlı yüksek fiyatlı bişeyse daha fazla keser. 50 tllilk bişeyse mesela hiç kesmiyor diye biliyorum değişmediyse
Agg2408 Berii çok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için 🌸satarken ürünü yüklüyorum satıldı dedikten sonra iş nasıl ilerliyor sanırım deneyimlemeden anlayamadım