Minaaysel15 Kızım 5 6 aylıkken gece hiç uyanmazdı sabah saat 5 te uyanırdı tekrar uyurdu 8 de uyanırdı 7. Aya girdikten beri gece 3 defa uyanıyor aç olabilirmi uyumadan öncede on meyve veriyorum acıkıp uyanmasın dye doymuyorum diye içim içimi yiyor
Sariyegul Minaaysel15 bizde 6. Aydan sonra başladı bende düzeni bozuldu diye ona baglıyorum yogun bi yaz geçirdik sürekli şehir şehir gezdik artık düzen tutmuyor gündüz hiç uykumuz yok bizimde 3-4kez uyutuyorum maximum yarım saat uyuyo gecede sürekli uyuyup uyanıyo bazılarında emzik veriyorum uyuyo ama bazılarında emmeden uyumuyo
Deletedmom0028 Minaaysel15 diş çıkarma döneminde ise uyku düzeni bozuluyor. bu gece biz 15 defa kalktık galiba 9 ay 3 günlük
Minaaysel15 Mdhaaa çok şükür uyuyor kızım geçen aylar daha güzel uyurdu uyanmazdı sabah kadar şimdi öyle değil uykusu değişti acaba açmıdr doymuyormu diye uyanıyor
Ikram Minaaysel15 bnm kizda hic uyanmazdi bu ara uyaniyo mama verdk acmis mger geri uyudu hemen 2 kre kalkiyodu 1e indi yatarknde muhallebi yapiyorum
Ikram Minaaysel15 1 tatli kasigi irmik 1 tatli kasigi bugday nisastasi 1 tatli kasigi princ unu ve 1 bardak su. Icine 1 tatli kasigi zeytinyagda koyuyorum kabiz olmasin dye. Enson 1 tatlikasi pekmez sabh 6 buckta uyaniyor 9da yatip. Sabahta mama veriyorum geri uyuyor
Ahanife Minaaysel15 7 ay 3 günlük kızım yine iyi 3 se bence kaç defa uyanıyor açlığından olmadığını biliyorum çok şükür sütüm var ek gıda da alıyor zaten ya diş ya başka birşey 6 aydan beri böyle kafayı yiyicem artık uykusuzluktan bide dün hasta oldum iyice mahvoldum yani