Esoz1110 Kızıma kışlık alışveriş yapmak istiyorum önerebileceğiniz siteler varmı ya birde herşey aşırı pahalı oldu ya ne olacak böyle doğru düzgün bir takım bile değil 300-400 🤦🏽♀️
tugceizgi Esoz1110 Ciciş bebe Miababycomtr Dikkat bebek var Breeze. Com Lolons Bebedayy Humabebe ✅ Minicity ✅ Civil Bebelerce Famelya Mtcbaby ✅ Miniropa İlkimbebe Maryebaby ✅ Melon bebe ✅ Uğurlu bebek Bir bebek com
Damlanurrr Esoz1110 lcw çok kaliteli ve İnternet sitesinden carkla çok uyguna geliyor ben carkla birlikte bid çok kışlık takımı 160 170 civarı aldım
BetulDefnee Esoz1110 ben 2 gün önce lcw sitesinin tamamında %25indirim vardı o şekilde aldım bir şeyler günde 2 3 kez girip bakıyorum saatlik farklı farklı indirimler olabiliyor çünkü
Kayrakgul tugceizgi huma bebeden memnun kaldınız mı bende çok beğeniyorum sitedekileri ama kimse almadığı için güvenip sipariş verememeiştim
Esoz1110 Damlanurrr uygulamasını indirdim yeni lcw 130 tl indirm verdi çarkla 650 tl üzeri alışverişte diyor o mu söylediğiniz 🥰
Damlanurrr Esoz1110 bunun gibi bir çok indirim veriyor %20 %40 130 120 gibi denk getirin ve alışverişinizi yapın bence yorumlara bakarak beden de sorun yaşamazsınız ben öyle yapıyorum
Esoz1110 Meryemtkgz instgram kullanmıyorum ama magaza adını yazarsanız kardeşimin hesabından bakayım🌸
Esoz1110 BetulDefnee bende takip edeyim o zaman teşekkür ederim yeni sezonluk ürünlerde de yapıyormu sanki daha cok yazlıklarda gibi geldi bana
Kzmoglum Esoz1110 instagramda minicik ve çok güzel kıyafetler ve çok uygun ben aldım.gayet de güzel günlük kullanmak için kaliteli