Tursununannesi Kızlar ateşini ölçüyorum 36,4 civarı çıkıyor. Ama 2-3 gündür kafası ateş gibi oluyor çok fazla ısınıyor. Vücudu sıcak değil. 10 dk sonra normale dönüyor kafası. Bu problemi yaşayan var mı sebebini bilen ? ( 2 aylık)
Pnaar34 Tursununannesi kaç aylık bilmiyorum ama diş çıkarma zamanlarında oğlumunda başı hep sıcak olurdu
Bugleminannesi28 Tursununannesi bizde de iki aylıkken öyleydi doktorumuz bebeklerin kafaları yani saç baş kısımları her zaman vücuduna oranla çok daha sıcaktır dokunduğunda öyle hissedebilirsin normal demişti bide hava koşullarına göre giydirmeye dikkat et unutma bebek soğuktan değil sıcaktan hasta olur demişti evin derecesi 22 olmalı
Ddmdd Bizdede var bizde 3+15 günlüguz 15 gündür var bi soğuk.bi normale dönüyor bi sicak bende anlamadim niye böyle oluyor ki
Tursununannesi Ddmdd aynen bi bakıyorum soğuk bi bakıyorum yanıyor. Kontrolümüze de daha var endişelendim
Tursununannesi Hatiiceuucar sordum doktora, bebeğin kafaları vücuduna göre sıcak olur dedi. Özellikle emerken, kaka yaparken ıkınırken normal dedi.