kizlarimbenimherseyim Hepimize geçmiş olsun yine kapanmalar yasaklar yola çıktı geliyor yine virüs varmış inşallah çocuklara bulaşmaz şu okul zamanı her sene bisey çıkıyor
Annis-ogul kizlarimbenimherseyim okulların açılmasını beklediler zaten vardı iyice yayılsın ki insanlar hasta olsun diye bekleniyor ve tatil sezonu kapanması beklendi ki yurt dışından tüm hastalıklar glsin de turizm de sekteye uğramasın diyr
Ebus2045 kizlarimbenimherseyim ay zaten benim bı yerd gittiğim mi var 7/24 evdeyim yasak olsada bende değişen bişey olmucak. Dışarı çıkanlar,çalışanlar dikkat etsin kalabalığa özellikle girmesin hiç kimse.
kizlarimbenimherseyim Sedaalya duymadın mı 9 kişide aynı şehirde görülmüş sağlık bakanı sayfasında yazıyor haberlerde dahi cikti
Sedaalya kizlarimbenimherseyim şimdi baktım bende senin yazını okuyunca tv izlemiyoruz bayadır haberlerede bakmamıştım. Ama korkulucak bir virüs değilmiş
kizlarimbenimherseyim Annis-ogul olan hep cocuklara oluyor zaten bi süre sonra okullarida kapatırlar korona cikincada böyleydi korkulacak bisey yok denmişti buda aynısı olmaz inşallah o zaman lar çok zordu herkes bilir ugramamistim ama asiyi felan olmuştuk hep
aybikreis kizlarimbenimherseyim Ya panik yaratmayın bakan açıklama yaptı zaten korona gibi ağır değil herkes hayatına devam edecek kapanma falan nerden çıktı. Bilgisi olmayıp bunu okuyan inanacak, yapmayın şöyle şeyler
Annis-ogul aybikreis ahahaj o adam ne zaman borsey yok dese zaren patlama oluyor. Hâla ona inanan var mı ya .kim panik yaptırır ki
aybikreis kizlarimbenimherseyim Virüsler genel olarak tehlikeli yeni türe gerek yok ki. Bağışıklığı düşmüş bir vücudu grip de öldürebilir. Karantina olacak kapancaz diye kendimizi korkutmaya gerek yok rahat olun biraz zaten hava değişimi hastalık olması normal herkes acaba virüs mü kaptım demesin
Noname21 kizlarimbenimherseyim valla ben covid içinde aşı olmamıştım birdaha aşı olun derlerse kimse aşı da olmaz aşı olan kalp ten gidiyor Canan Karatay bu konuda çok güzel konuşmuş
DrkAyz Noname21 Valla bende olmadım ve kovidin yaygın olduğu zamanlar satış danışmanlığı yapıyordum insanlarla diyalog halindeydim maskede takmıyordum grip bile olmadan atlattım 2 seneyi her sene bişey çıkıyor zaten 🤷