Eelift Hanımlar bebeğim 8,5 aylık ve kulaklarını delirmek istiyorum sizce daha erken mi yoksa deldirmeli miyim siz kızlarınızın kulaklarını ne zaman deldirdiniz ?
Dln Eelift her bebek bir degildir ama kulagindaki kupeyi fark edip cekebilir kulagni yirtabilir ya da kupeyi yutabilir.kizim nerdeyse 11 aylik.deldirmedim.bilincine varinca deldiricem.cunku benim kizim oyle sakin bir bebek degil o kupeler orda durmaz.
EniseEsila Eelift canım bende çok istiyorum ama sorduğum bütün eczaneler 1yasindan önce delmiyoruz diyorlar. Kulak büyüdükçe delik yukarı cikarmis. Google dan araştırdım Doktorlar 4yasindan önce de önermiyorlar ama o kadar asla dayanamam bnde yaşını bekliyorum 😁
Neslihan_Eren_ Ben kızımın kulagını 9 aylıkken deldirdim hiç sorun yaşamadım büyüyünce daha sıkıntılı bence
AlyaaDuru Pinkbery En iyisi bende aynı düşüncedeyim en azından aklı daha iyi herşeyi anladığında kendi istegiyle deldirmek
Eylulum20 Benim kızım da 2 buçuk aylık. Ama hiç deldirmeyi düşünmüyorum. Büyüdüğünde kendi isterse deldirsin diye düşünüyorum. Kendisine bırakacam🙂🙂
Ece________ Kızım şu an 18 aylık. Kulağını deldirdiğimde 6 aylıktı iyi ki deldirmişim çok şükür hiç bir sorunla karşılaşmadık.