ayazbebek_0 10+25 den selamlar. Öncelikle 4.ay daki 35 günlük atak dönemini ve uyku gerilemesini hatırlıyorsunuzdur hepimiz zor zamanlar geçirdik. Ben o atak dönemi bittiği gibi hemen kendi kendine uyumasını öğrettim o yüzden belki bi tık şanslıyımdır ama sonrasında 10.aya girmemle birlikte tekrar bir tane daha atak ve buda 35 günden oluşan 2.atak ve 2.en uzun atak.
Bende afalladım uyutuyorum ağlayarak uyanıyor tok altı temiz uykusu var fakat sürekli ağlıyo uyumak istemiyor vs. Ama şuan 10 ay 25.güne geldik ve baya azaldı atak stresi ve uykusu düzene girmeye başladı eskisi gibi.
Sabredin bu bir anda büyüme sıçramasını yaşadığı için bir süreç. Kötü birşey olmadığını bilin ve sarılın çünkü geçicek🥲
Dip not bırakayım o 4.ayda gelen atak uyku gerilemesi bazen bazı bebeklerde kalıcı olabiliyormuş. Eğer öyle bir durum yoksa yani 4.aydan beri olan birşeyse düzelmesi zor diyorlar okuduğuma göre. Ama yeni olan birşeyse geçicek inanın. Diş,atak,uyku gerilemesi hepsini aynı anda yaşıyorlar bu onlar için daha zor 😔
İstemsiz uyku gerilemesi yaşıyorlar uykuları var ama uyuyamıyorlar ellerinde olan birşey değil. Ama geçeceğini bilin her gün yavaş yavaş😌