Eda038 Kızlar 2 Ay olacak sezeryan dogum yapalı ve benim yeni yeni sağ dikisimin başladığı yer arada sızlıyor ağrıyor yani sizde de oldumuuu
fikfikdamla Eda038 of bendede karın ağrısı çok fazla ya niye geçmiyor bazen acaba birşey mi unuttular diyorum 4 ay olacak evet benimde yara yerim agriyo kaşınıyor bazrn
Masalina12 Eda038 benimde iki ay dır sezeryan oldum benimde ağrıyor canım yara dırdaha 7 kat kesiyorlar
Cihan-mom Eda038 Bir bıçak kestiğinde bile canımız nasıl acıyor hele kağıt parmağımızı kesince nasıl yanıyorrr toplam 7 kat kesildikk yavrularımıza ulaşmak için ve daha çok tazeyiz bebeğim 3 ay 22 günlük ama dün biraz kendimi yordum akşam hafif dikişlerim acıyordu kaşınıyordu değişikti. Hatta annem der ki ben bile hala kendimi zorlayınca dikiş yerim acıyor 13 sene geçmesine rağmen senin daha 3 aylık olacak öyle ☺️
KKuboss Benim de 2 ay 1 hafta oldu arada dikiş başlangıç yerlerinde ve karnımın içinde bıçak saplanmasına benzer anlık ağrılar girip çıkıyor ara ara
Asdf-11 Benimde sağ tarafımda dikiş yerim açıyor ve ben 6 ay oluyor doğum yapalı bazen sertleşiyor krem vermişti onu sürünce yumuşuyor ama bilmiyorum bencede bir sıkıntı var gibi geliyor banada sert lastikli iç çamasırlar da yağıyor ama sadece sağ tarafımı acıtıyor