Guneselif22 11 aylık bebeğimin burnu tıkandı, üşüttü sanırım. Başka bir şeyi yok çok şükür. Ama burnu tıkalı oldugu için yiyemiyor, uyuyamıyor. Siz açmam için ne yapıyorsunuz? Bi taraftan akıyor da.
SeverusSnape Guneselif22 nazal yıkama öneririm kesinlikle. Çok rahatlatacaktır. Youtube’da videoları mevcut. Bebekler biraz ağlayabiliyor işlem sırasında ama hiçbir zararı yok, faydası çok.
Zlhaanne Guneselif22 nazal yıkama kesinlikle önermiyor doktorum orta kulak iltihabı oldu neler çektik hastanede yattık bizdede oldu geçen gün 1 hafta ne yedi ne uyudu en son sprey aldık o rahatlattı
_The_ANA_ Guneselif22 Sterimar + otribebe aspiratör + nazalnem kullanıyorum Burnunu hiç tıkalı bırakmıyorum Uzun süre tıkalı kalırsa kulağına ağrı yapar
Beratim17 SeverusSnape benimki doğuştan beri sürekli tıkalı bir türlü geçmiyor 5 aylik. Nereden aldınız nazal yıkamayı ve faydalı mi çok yoruldum artık. Fizyolojik serum da fayda etmiyor
marisback SeverusSnape valla bu yöntemi öneren de çok sosyal medyada da çok görüyorum ama hangi doktora sorsam yapmayın kulağına zarar verirsiniz dedi.
Selamcanim SeverusSnape hiç bir zararı yok derrken. Doktorlar orta kulak iltihabına yol açıyor diyorlar.
Sanaelpencedurmam Valla heryerde yazıyorum yazmaya devam edeceğim çünkü mucize gibi.kurusogana 5 10 karanfil batırıp başucuna koyun
Misbebegim Sanaelpencedurmam bizde ise yaramadı daha da tıkadı evde kebap salonu gibi koktu .alerjiklerde ise yaramıyor sanırım.
Dilaraegg Beratim17 serum fizyolojik için zararlı diyorlar hem akciğerlere hem kulaklara zarar veriyormuş. Ben korkudan hiç kullanmadım. Bebeğim alerjik , 3 aydır doğduğundan beri sterimar baby ile önce yumuşatır sonra otribebe ile çekerim. Günde 1-2 defa yapıyoruz bazen 3. Sabahları tıkalı oluyor gece de rahat uyusun diye yapıyorum
didiekin Beratim17 baby wack aldım valla hayatımı kurtardı diyebilirim süpürgeye takıp çekiliyor bütün iltihabı alıyor
zeynep51 Beratim17 benim bebeğimde öyleydi 9. Ayına kadar burun açtım her gün 4 5 saatte bir burun kanalları dar
_adenyusufgozde1 marisback doktor kendi tavsiye etti bize de 2 aylik bebegimin tıkanıklığı için temizlenmezse kötü oluyo ama😑
bilgekizinannesi _adenyusufgozde1 basınçlı basmayın burnuna yani basınçla diğer burundan çıkarmayın. Bize doktorumuz gösterdi burna hafif öne eğip enjektörle sıkıyorsunuz ama basınçlı değil yavaşça aynı burundan geri geliyor diper buruna basmıyorsunuz suyu. Sonra diğer tarafa aynı şekilde çok hafif su verip öne eğip sırtına pat pat yapıyorsunuz . Günde 3-4 kez bunu yapıyorum 10 kez falan da akanları çekiyorum öksürüğe dönmemeli için böyle söylemişti doktor
Selamcanim Zlhaanne ya çok zararlı. Kendimize bile yapmamamız gereken birşey. Nasıl yapılır el kadar bebelere. Çok geçmiş olsun canım kötü bir tecrübe olmuş.
minikayaklarr Guneselif22 serumla yıkamayı benim doktorum da önermedi çocuğu tıkarsınız dikkatli olun daha çok küçük demişti ben baby vak aldım süpürge ile burnunu çekiyor Bir de sprey sıkıyorum sonra da baby vak ile çekiyorum çok rahatladı ama doktorunuza danışın