mystery1903 Musnil benim oğlumunda birden atesi cikti dediğiniz gibi yüksek değil ama calpol falanda ise yaramadı nedense
nevakus Musnil daha önce diş çıkardığı dönemlerde olmuş muydu ateşi? Geçen hafta bizde de oldu başka belirti olmadan 3 4 gün ateş ve halsizlik yaşadık doktora götürdüm viral enfeksiyon olabilir ateş düşürücü devam et yine de düşmezse tekrar gelin dedi ama düştü şükür.
Musnil nevakus yani oluyodu ama bizim em son azılarımız kaldı oda olabilir normal hastada brnde yeni iyi oldum ulaşmasın diye elimden geleni yaptım ama şuan 38 derecenin üstüne çık ası ateşimiz zaten
aylizinannesiii Musnil ay şuan bizde öyleyiz anlık şok geldi herşey iyiyken gece birden ateşlendi ne yüksek ne az uyutmuyorda ama 38 yani şurup verdim gül suyu sürdüm sabah doktora randevu aldım siz nasılsınız
Musnil aylizinannesiii bizim de hala aynı çok yüksek değl geceden beri ikinci kez calpol verdim duş aldırsum 38 buçuk geçmedi ateş 3 gün devam ederse götürcem şuan için beklemedeyim diş de olabilir ağzına çok sulu
Musnil mystery1903 şuan nasılsınız calpol bizde işe yarıyo diş de olabilir bizim bilmiyorum beklicem bakalımm yarında deva ederse doktora
mystery1903 Musnil bizimde ara ara cikiyor gunduz birsey yoktu şimdi yine biraz cikti calpol verdik bakalim bizimkide dis olblr diyorum