Queensmom Kızlar bugüne kadar hep gerek yok dedim ama son zamanlarda acaba mı demeye başladım. Fikriniz nedir gerekli mi yoksa sadece popüler olduğu için abartılıyor mu? 😇
Kerem_k1 Queensmom ben büyük bi hevesle aldım daha 10 gün önce falan. Büyük artısı kızartma olayı. Ama diğer yemekleri denerken memnun kalmadım. Belki makineden dolayı da olabilir diyeceğim ama hepsi aynı işlevde sonuçta. İlk başta yerken çok güzel ama az yağ ile yapıldığı için heralde çabuk kuruyor. Yaptığını o gün bitirmen lazım yani. Bende luxell XXL 7.5 litrelik olan var.
Ygz30 Kızartma olarak çok işe yarıyor.Ocak temiz yağsız ve lezzetli.Hemde yağ çok az kullanıyosun tasarruf.Onundışında yemek yapmak için henuz kullanmadım
Asyabuse Tavuk köfte patates balık mükemmel ötesi yapıyor ben çok memnunum iyi ki almışım valla başka bişey denemeye vaktim olmadı ikizlerim var 😂😂
Mr-fe26 Şöyle söyleyim fırın yemeğini çok yiyen biriysen alabilirsin ama onun haricinde kaç kere kullanıyorum kızartma köfte balık tavuk onları yapacağım zamanda kullanıyorum ama bazıları görüyorum pilavı bile onda yapan var
Melikemlk 5gündr var 3 kere kullandım ikisi patates kızartmaıs biri yRnıyarığın patlıcanı🥲 ki bence çok gereksiz hiç almayı düşünmüyodum ailemden hediye gldi.