kuru kakası nasıl yeşilimsi köpük köpük yada mukuslu mu bunubla ilgilş konu açmıştım sayfama bakabilirsiniz yazışmalara
Laktoz intoleransı olabilir bir araştırın derim bebek anne sütündeki laktozu sindiremiyo gaz ve sancı çekiyor ben çok kez doktora götürdüm kırk gün çektim tam hepsi kolil deyip başından yolladı bir tanıdıgım bu damlayı söyledi ve bütün şikayetleri bitti bebeğimin sonrasında gidip kaka tahlili yaptırdım ve dediğim çıktı bebek laktaz enzimi salgılayamadıgı için anne sütündeki laktoza tepki veriyomuş ayrıca süt ürünlerini yemeyi de kestim birçok bebeğin ağlamasının sebebi bu aslında ama doktorlara kalsa kolik çekeceksin annesi deyip yolluyolar ben kaka testi yaptırmak istiyorum diye gastroenterolojiye gittim ısrarla kolik dedi ben üsteledikce doktor kolik dedi laktoz intoleransı olan bebek kilo almaz senin bebeğin kilosu iyi gelişimi iyi dedi bnde ben yinede yaptırmak istiyorum dedim ve yaptırınca sonucunda çıktı hiç doktora bile gitmemize gerek yok gaz sancısı çeken bütün anneler alsın kullansın laktaz enzimi damlası ben osicol marka kullanıyorum ama bir kaç çeşidi var hangisini bulursanız kullanın trenyoldan sipariş veriyorum beb daha uygun orda