Ezgiaytekin Merhaba anneler 🥰 Rota aşısını yaptıran var mı? Doktorlar sorumluluk almıyor. Paran varsa yaptır diyor. Sağlık nasıl maddiyata bağlı anlamadım. Çok kararsız kaldım. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Cennetagaci Ezgiaytekin imkanınız varsa mutlaka yaptırın. Ben 2 dozu da yaptırdım. Malesef eskisi gibi değil ortam bu hastalık çok var ve hastanelerde yatıran bir enfeksiyon. Maddi olarakk pahalı olduğu için doktorlar ısrar etmiyor.
aysecikm Ezgiaytekin mutlaka yaptırmaya çalışın bu aşılar çok önemli malesefki hepsi çok pahalı keşke hepsini devlet karsilayabilse ve durumu olmayan ailelerin bebekleri bu hastalıklara yakalanmak zorunda olmasa
Merymommm Ezgiaytekin yaptırdık bizde imkan el veriyorsa mutlaka yaptırılmalı bazı doktorlar ister yap ister yapma diyor paralı olduğu için aileleri zor durumda bırakmak istemedikleri için mi artık bilemiyorum ama önemli bir virüs
Lina_mom_ Ezgiaytekin Bence de durumunuz varsa kesinlikle yaptırmalısınız. Ben yaptırdım çok şükür 3. günümüzde tekrar negatife döndük çok ağır atlatmadık. Bebekler her bulduklarını ağızlarına aldıkları için maalesef çok çabuk enfeksiyon kapabiliyor. Hastalık bulaşsa bile hafif atlatır en azından.
Gizzzzz-giz Ezgiaytekin yaptırdım tavsiye ederim arkadaşımın kızı bu yüzden günlerce hastanede yattı çok büyük eziyet çocuk için de sizin için de
Ygmrygz Ezgiaytekin benim doktorum aşı konusunda sürekli hatırlatma yapar ve bilgilendirir. Gecen ay bu zamanlarda ilk dozumuzu olduk 3. ayımızda yani. İkinci doz ise 5. ayda yapılacak. Bence yapılmalı 🤍
343458 Ezgiaytekin özel aşı olduğu için size bırakıyorlar kararı ama ben bütün özel aşılarını yaptırdım imkanınız varsa yaptırın