Marjinal_Anne2 Merhabalar , kızım üç buçuk yaşında bu yıl kreşe başladık ama biraz zorlanıyor oryantasyon sürecimizde çok hızlı geçtiği için daha alışamadı bir hafta oldu bensiz gidiyor , ama istemiyor benden daha önce hiç ayrılmamıştı ,, çok kararsız kaldım acaba devam etmesem mi😭
_tospikannesi Marjinal_Anne2 ay aynı biz 4 yaşında her sabah hazırlanırken ağlama seansı yaşanıyor gitmicem diye ama gidiyor kapıdan koyarken ağlamasa da yüzü düşüyor insanın canı acıyor ama istikrarlı olun gönderin 😊 2 aylık kardeşi var sanki o gelince onu başımızdan gönderiyoruz gibi de düşünüyor üzülüyorumda ben gidince babamla ne yapacaksınıZ diyor sen kardeşime bak babam uyusun ben gelene kadar diyor babasını daha cok kıskanıyor bebekten
Marjinal_Anne2 Evde bir yaş kardeşi de var ama beniö işe gidip geldiğimi sanıyor 😩 aslında okul hiç süre vermedi bir hafta sadece oryantasyon denedik 😭
eymenikomoms kardeşim 4 yasındaydı gecen sene her gün okula giderken kıyamet kopuyordu bugün son gidişim diye gidiyordu ama gidiyordu okul kapısına gelince sorunsuz giriyordu içeri ve bir sene boyunca da gitmem diyerek gitti ama bizim çocuğun het dediği yapıldığı için okula gitmek istemediginde annem almayı düşündü okuldaki psikolog şimdi geri adım atarsanız hayatının her alanında kendi dedigi olsun diye her seyi yapacak kararlı durun dedi bu yıl yine baska bir anaokuluna gidiyor gitmek istemiyor ama her gün hazırlanıp gidiyor😄
Marjinal_Anne2 eymenikomoms ay bu biziz gitmek istemiyor ama gidiyor biraz ağlayıp geçiyormuş bende bırakmıyorum beni bırakması daha zor oluyor babası bırakıyor daha kolay geçiyormuş içeri 🥺😅
Karmom Hayır zorlanması çok normal sakın vazgeçmeyin duygusallaştığınızu ona da belli etmeyin sakin durun
Marjinal_Anne2 Karmom ay gerçekten mi yA dedim erken mi seneye öi bıraksam arada duygusallaşıyorum aslında
Karmom Marjinal_Anne2 yok hele ki evde kardeşi varsa hiç erken değil hem siz biraz dinlenmiş olursunuz hem de o sosyalleşmiş olur ilkokul 1. Sınıflar 7 yaşında bile zorlanabiliyorlar merak etmeyin çok normal şu anda 1 aya kalmaz sıkıntılarınız
Marjinal_Anne2 _tospikannesi anladım ebet kardeş faktörü de çok etkili 😭 inşallah gülerek gitti günleri de görürüz valla 😩🙏🏻