atlassmoms Kızlar malum molfixten baya bir şikayet var son 1 paketim kaldı o bitince değiştiricem mecbur sleppy denedim çok taşırdı baby turco denedim pişik yaptı hangi bez daha iyi hangisini önerirsiniz
betusunbloguu atlassmoms ben sleppy prima Molfix kullandım en son goona gectim goon hepsiden de güzeldi memnunum
Nismom atlassmoms molfix in hangi bezinden şikayet var? Ben oğlum doğduğundan beri pure&soft olanını kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Mavi olan mı kötü acaba?
Minaliy atlassmoms gündüzleri goon geceleri prima kullanıyorum. İkizlerim olduğu için prima biraz bütçeyi aşıyor malum ikiz çok gidiyor yoksa sürekli prima kullanırdım. Goon u öneririm sızıntı ve pişik yaşamadık hiç.
atlassmoms betusunbloguu goon bebek bezini e bebeğe sordum herkes çok memnun ama çok kalın bi müşterimiz onu hep kışın kullanırdı yazın başka bez alırdı dedi ne kadar doğru bilmiyorum
SevgiOzd atlassmoms goon premium kullanıyorum sarı paketi çok güzel aksine kalın değil ince ve yumuşacık bence bi deneyin ☺️
babyboymomss A101in soffio bebek bezinin pure touch olanını aldım bende yeni, ince güzel gibi duruyor bakalım deniyoruz 🌸
LadyBugg Molfix ten ne sikayet varmis ?? 23 aydır kullanıyorum ogluma. Hic bir problem yasamadik. Cokta memnunum. Bezler degismis ama kalite yine ayni yani.
Oguzhayefe19 Birçok marka denemiş biri olarak BİM’in bezi hepsine bin bsssr ne taşırma ne pişik çok kaliteli
Eso25 Sleepy goon molfix kullandım. Mavi paket molfix hep taşırdı. Goon sanki kışlık bez diğerlerine göre daha kalın bi kaç kere taşırma yaptı ama bez biraz küçük geldiği içinde taşmış olabilir. Sleepy de taşırma yapmıştı aslında birazda bebeklerin çişleriylede alakalı