Oğlumun okulda ilk senesi 4 yaşında. Tuvalet eğitimine geç kaldık ama hallettik şükür tabi evde sıkıntı yok çünkü okulda gitmiyor. Sabah 10 gibi evde yapıp çıkıyoruz akşamüstü 4-4 bucuk gibi alıyorum çok sıkışmış eve geliyor. Öğretmeni olsun müdür olsun konuşmuş ama yok çok sıkışık gözükmesine rağmen gitmemiş. Evimiz okul arası 3-4 dk mesafede. Bir gün müdür arayıp siz gelip okulda götürün dedi öğlen gittim ağladı zırladı istemiyorum dedi. Eve geçip yapıp getirim dedi hakikaten eve geldik çişini yaptı ve okula geri döndük. Öğretmeni veya müdürden çekiniyor olabilir tamamda bütün sene böyle mi geçecek nasıl alışacak. Herhğn babası ayrı ben ayrı konuşuyoruz çişinin gelince yapması gerektiğini ama yok 2 haftadır bir gelişme sağlayamadım 🙁 ne yapmamız lazım nasıl bir yol izlememiz lazım bilmiyorum konuşmak çözüm olmıcak sanırım 😑
Bu arada müdür ve öğretmenimiz çok naif insanlar eminim ki isteği doğrultusunda onunla konuşup wc hakkında konuşuyorlar ama tepkisi onlara da aynı. İstemiyorum diyor hemen ..