Durucuumm 5 ay 17 günlüğüz 4 gün önce ilk dişimiz çıktı tesadüf farkettim elimi değince, çok mutluyuz hiç bilemedik darısı sizlere inşallah. Sanırım normal zaman olarak kimisi erken dedi ama
aysecikm Durucuumm herhangi bir belirti yaşadınız mı diş etinde beyazlik vs birden mi çıktı benim bebegimde beş aylık diş çok zorluyo ama hiçbir beyazlık kabrti yok henuz
Durucuumm aysecikm bizim 3 aylıkken başlamıştı diş beyazlamaya yerleri kabarmıştı salya çok akıyordu ve 2 haftadır emerken bazen sıkıyordu acıyordu canım doktora götürdüm baktı falan daha diş falan yok olanlar normal dedi doktorun demesinin üzerinden 5 gün geçti sadece baktım diş çıkmış
Durucuumm aysecikm kehribar takılıydı sürekli onun etkisi mi oldu valla hiç bilemedim normalde inanmam öyle şeylere de doktor tak demişti almıştım
aysecikm Durucuumm ayy ne güzel ya bende heycanla dişi çıksın diye bekliyorum hergun kontrol ediyorum iki eli birden ağzında üstü sırıl sıklam ama daha hiçbir belirtimiz yok bekliyoruz bakalım
aysecikm Durucuumm onun etkisi oluyormu gerçekten kimisi taktım çocuğum salya akitmadi diyo kimisi taktım ağrısız sancısız diş çıkardı diyo bende alıyım bari denemekte fayda var hiç inanmam ama böyle seylerede
Durucuumm aysecikm sanırım ondan oldu ya salya aşırı di onu aldım salya bitti dişi de tamamen tesadüf gördüm çocukta. Çocuk normal hayatına devam etti yatma kalkma saati aynı idi emme aynı idi sadece şu oldu mama da veriyorum günde 2 kez 140-150 cc 2 gün mama içmedi bende zorlamıştım içsin aç diye kustu birazcık iştah gitti
aysecikm Durucuumm ya ben inanmadığım için hiç araştırma geregi de duymamıştım bı markasi falan varmı yada nerden aldiniz acaba