1Acemianne12 Yardımcı olur musunuz az önce yeni hesap açıp telefon num ile girdim fakat şifremi yanlış yazmısım galiba giremiyorum ve e posta yerinde numaram ve @happydigital.com.tr yazıyor ne yapıcam. Şifremi nasıl yenileyeceğim
1Acemianne12 kasimonbes yapıyorum ama e postam yok nereye mail gelecek? Uygulamadan üye olurken telefon numarası ile oldum nasıl oldu anlamadım mail gitmedim yani. Şuan uygulamada açık ama çıkıs yapsam şifremi bilmiyorum. Eposta değiştir dediğimde de e posta yerinde “………+…….@happydigital.com.tr” yazıyor. Mail gönder diyorum ama bu mail bana ait değil nerden giripte yenilicem anlamadım
Tubatgn 1Acemianne12 Telefon numarası ile giriş yaptıysanız eğer kod gelecek artık şifre girmeye gerek yok, daha fazla kısmından giriş yapmayı deneyebilirsiniz annemiz.
1Acemianne12 Tubatgn hay Allah razı olsun 🫶🏻 peki telefon numaramı iptal etmek istediğimde onu nasıl yapıcam
Tubatgn 1Acemianne12 Telefon numaranız sistemde gizli annemiz, artık bu şeklide giriş yapılıyor. Numaralı kayıt sistemine geçtik 🌼