1Acemianne12 Yardımcı olur musunuz az önce yeni hesap açıp telefon num ile girdim fakat şifremi yanlış yazmısım galiba giremiyorum ve e posta yerinde numaram ve @happydigital.com.tr yazıyor ne yapıcam. Şifremi nasıl yenileyeceğim
1Acemianne12 kasimonbes yapıyorum ama e postam yok nereye mail gelecek? Uygulamadan üye olurken telefon numarası ile oldum nasıl oldu anlamadım mail gitmedim yani. Şuan uygulamada açık ama çıkıs yapsam şifremi bilmiyorum. Eposta değiştir dediğimde de e posta yerinde “………+…….@happydigital.com.tr” yazıyor. Mail gönder diyorum ama bu mail bana ait değil nerden giripte yenilicem anlamadım
[silindi] 1Acemianne12 Telefon numarası ile giriş yaptıysanız eğer kod gelecek artık şifre girmeye gerek yok, daha fazla kısmından giriş yapmayı deneyebilirsiniz annemiz.
1Acemianne12 [silindi] hay Allah razı olsun 🫶🏻 peki telefon numaramı iptal etmek istediğimde onu nasıl yapıcam
[silindi] 1Acemianne12 Telefon numaranız sistemde gizli annemiz, artık bu şeklide giriş yapılıyor. Numaralı kayıt sistemine geçtik 🌼