Sumery Kızım aylardır kilo almadığı için doktorumuz reçeteli olarak bu mamayı yazdı faydasını görenler var mı
Cinarinannesi23 Sumery ben 3 aydır kullanıyorum boyu uzandı ama kilo almadı çok az alıyor 15 gün önce 7500 gramdi ne yapiyorsak ne kullandiysam almıyor çocuğum herşeyi de normal en son iki ayrı doktora götürdüm en son bakan doktor çok iyi bir doktor dedi zayıflığa takma bebeğin iyi sağlıklı herseyi normal yapısı bu dedi almazsa da kafana takma dedi artık takmıyorum bu arada bebeğim 10 aylık
123burcu Bizede 10 gün önce yazdı . 4 aydır aşırı az kilo alımı var diye 9 gün içti bugün kontrolde 150 gram aldığını söyledi. Çok iyi dedi
Ydhk85 123burcu merhaba kullandığınız süreçte bebek pişik oldu mu ? Bende 3 gündür kullanıyorum dünden beri pişik bununla bi ilgisi var mı acaba
Nil37 Canım 20 gündür bende kullanıyorum daha tartılmadık bebeklerim 8 aylıklar haftaya randevu alıp baktırcam bakalım kilo aldılarmı her biri için günlük 3 şişe 120 cc den 5 kere veriyorum diğer kalorileri ek gıdadan sağlıyorum
Sumery Nil37 bize günde 2 kere 200 cc verdi doktor demin denedim 120 cc anca içti diğer kalanı tekrar içersem olur dimi dökmeme gerek var mı biberonla buzdolabına koydum
Nil37 Sumery canım bir anda 200 cc içmez bence biraz değişik bir mama zaten birini 100 100 günde 4 kere ver bence yormaz çocuğu böylelikle biberona ağzı değdiyse dök canım kullanılmaz daha bakteri üretir açılmış olan mama buzdolabında bekletiliyor 12 saat sanırım mamanın dışındada yazar içilmeyeni dökün diye ben çok döktüm riske atma bence
Nil37 Gizemuzm06 canım hiç sorun yaşamadım direk içtiler benimkiler zorlanıyosan sık aralıklarla az az içir bence ben öyle yapıyorum gece fazla veriyorum bazen
Sumery Gizemuzm06 doktor içine meyve katabilirsin demişti bide pirinç unuyla karıştırıp verebilirsin dedi ama o ne kadar sağlıklı bilmem
hazaal2 Yaklaşık 4 aydır kullanıyoruz. Hiçbir işe yaramıyo. Sadece bu mamanın tadına alıştı, diğer normal formül mamaları içmediği için devam ediyorum. Yoksa bir işe yaradığı yok. 12nci ayına yeni girdi 7 aylıktan beri kilo almıyor
Gizemuzm06 Nil37 Sorun yaşamamanız gerçekten büyük şans benim bebeğe bişeyleri kabullendiirmek çok zor ne yaptıysam içmediii 🤭