Merhabalar, minik bebeğim bi gün iyiyse iki gün huysuz, zamanımın çoğu acaba bi sıkıntısı mı var demekle geçiyor. 3 aylık olana kadar misler gibi uyuyan 4-5 saat deliksiz uyuyan uyanıp emip tekrar uyuyan bebeğim gitti yerine gece saat başı kalkan, uykusunda sürekli mızırdanan, gece uykusuna memede geçmeyi bırakan huzursuz bi bebek geldi. Emme konusunda da güzel emen bebeğim değişti gündüz mememi çekip bırakıp tekrar almaya çalışıyor yani çok verimsiz bi emme hiç böyle değildi misler gibi emerdi şimdi çok zorluyor anca uyku öncesi yada uyanınca hafif mayışıkken emzirebiliyorum. Gündüzleri de herşeyden sıkılıyor kucaktan bile. Eli sürekli ağzında bazen baş parmağının hepsini bazen tüm elini ağzına sokup kendini kusturuyor engel olmaya çalışsamda hepsinde başarılı olamıyorum. Ayriyetten kulağıyla oynamaya başladı bu yeni bi keşif yaptığı için midir yoksa kulakla ilgili bi sıkıntısı olduğu için midir? Bi sıkıntısı olsa ciyak ciyak ağlar bence ama bizimki öyle değil farklı farklı şeyler yaparak dikkatini dağıtabiliyorum, normalde evde hep başbaşayız ve evimize misafir geldiğinde çok mutlu oluyor gülücükler gügüldenmeler yani bü sıkıntısı olsa böyle neşeli olamaz gibi geliyor. Bu haftalardaki bebeler böyle mi oluyor anneler yalnız değilim değil mi?