Kızlar Allah aşkına bi çözümü yok mudur napcam çaresiz kaldım, bugün biraz geç uykuya geçtik buçukda uykusu geldi, önce 150 ml mama yaptım onu içti bu arada uyudu ama mama bitince biberonu boş çekince uyandı yok uykuya dönmedi bi 30 ml daha yaptım yine aynı şekilde uyumadı neyse dedim 60 ml yapıyım onunda 30 ml içti yani toplamda 210 mlq içti normalde 180 ml içerdi sadece akşamları, 8:45 mama içme olayı bitti uyudu saat 22:30 uyandı uyanmasının sebebi yüz üstünden sırt üstüne dönmek isteyip dönmemesi, beşiğinde ee ee pış pış yaptım elini tuttum sırtını sıvazladım yok uyumuyo bi yandan eller ayaklar kıpır kıpır bi yandan mızlıyo neyse kucağıma aldım uyutmaya çalıştım yok, ayağıma aldım yok, su verdim yok emzik zaten emmiyor mama bekliyor bi 90 ml yaptım 60 ml içti yani anladımki mamayı kendine destek bellemiş 1 buçuk saatte 210 ml içen bebek acıkır mı ya şaka gibi!!! Düne kadar mesela 6-6 buçuk gibi uykuya geçerdi tamam o zaman 11 12ye kadar 5 6 saat geçiyor acıkması normal ama şuan 1 buçuk saatte uyanıp mama içmeden uyumaması belli destek. Ben bunu nasıl unutturcam gece beslenmesine karşı değilim 1 yaşına kadar acıktığında beslerim ama bu acıkma değilki napcam nasıl çözüm bulup geri uykuya döndürcem ya :( bu arada 5 ay 20 gün olcak :(