Sedaauykucu Merhaba anneler Bebeğim 1 yaşında. Birkaç gündür gece uykusundan aşırı bir ağlayarak uyanıyor. Uyku istiyor uyuyamıyor ve aşırı ağlıyor. Yaklaşık yarım saat 40 dk sürüyor. Birseyimiz yok çok şükür. Nedir bu yaşayan var mı?
Deryailhan Sedaauykucu ben de yaşadım 2 yaşında 1 bucuk ay flan sürdü gece 12 de flan uyanır yarım saat 40 dakika ağlardı.Çok sakin beklerdim dokunmazdım bir süre. Sonra geçti.Uyku terörü diye düşündüm
nuurgc Sedaauykucu bizim bazen 2 saati buluyor uyuyamıyor ağlıyor uyumak istiyor ayakta sallıyorum olmuyor emziriyorum olmuyor nedir bu atak falan mı acaba ya
Ankareniminannesi Ayını dolduruyor tam uykusu düzeldi derken 3 gecedir her 15 dakikada bir kurulu alarm gibi bağırarak ağlıyor beşiğin içinde oturuyor ama yanıma alıp meme ağzında olursa uyuyor ee sabaha kadar da ben dayanamıyorum sürekli hareketsiz yatmaya şu an hala öyleyiz ve çıldırmak üzereyim
Hamzaninannesi1411 Sedaauykucu aynı durumu 2 3 gündür sabaha karşı 4 de yaşıyoruz kendi kendine ağlıyor memede sakinliyor yerine koyuyorum tekrar başlıyor ağlamaya yarım saat kadar böyle devam ediyor sonra uykuya dalıyor. Aç desem doyurup yatırıyorum bezi de temiz oluyor bende anlam veremiyorum