AnnaGloria Nerde buluyorsunuz güzel güzel takimlari e bebekte bakıyorum hiç begendim birşey göremedim Trendyol zaten ne bilim yorum falan yok bebek kıyafetlerin çoğunda erkek anası olmanin en zor kismi kıyafet :) güzelce giydirim diyorum ama yok hep kız bebekler için butikler çalışıyor anlaşılan:))))
Liya01 AnnaGloria Lcw bebek bölümüne bakın bende almadım daha ama yazlık herşeyini ordan almıştım öyle güzel şeyler oluyor ki 😍😍🫶
Elisaryhn23 AnnaGloria bence en iyi çocuk bebek kıyafetleri lcw de çok tarz kıyafetler yapıyorlar çeşit çok fazla heryerden aldım ama hiçbiri lcw kadar kaliteli degildi kışlıklarımızıda oradan aldık
livanurvealpinannesi61 AnnaGloria ben instagram dan alıyorum hep minicity modacocukhatay anne bebek sorgun elifce bebe jammbaby uçar bebe z bebe
AnnaGloria Liya01 evet canım bende yazliklarini ordan aldım uzun zamandır gitmedim bu hafta gidicem kışlık ürünler gelmiş mi ya ben biraz da şöyle degisik şeyler istiyorum örgülü tulumlar falan ne bilim butik tarzı bakindim
mobesebesir AnnaGloria çok aşırı para vermedim oğlum biraz kalpli aldığımız hemen kuculuyor. Evin yakınında Bi mağazadan 4 tane takım aldım alt üst 160 tl di 2 üst Bi alt ta babaannesi almış Bi takım da babası almış 1 2 ay idare eder bizi
delirmeceler AnnaGloria ben sıkı bir trendyol kullanıcısıyım 5 er takım aldım ordan beğendiğim lcw den beğendiğim 4 er takım var şimdi onları alıcam e bebektende alıyorum civil burda anneler çok öneriyor diye baktım ama gözüme hoş gelen bir takım olmadı
AnnaGloria delirmeceler ben de odasına aldım herşeyi ordan aldım ama kıyafet bulamıyorum yorum olmadığı için almak istemiyorum bana trendyoldan hangi mağazalardan aldınız söyler misiniz o şekilde baksam
Alerjikrinit AnnaGloria lcw hem model olarak çok güzel hem de uygulamadan indirim kodu kullanarak alıyorum. H&M ve zara bana çok soft geliyor renkler. LCW en güzeli. Alt üst switshirt takımlar aldım. Mont aldım. Çorap ve yelek aldım. Botu da viccodan bakacağım
delirmeceler AnnaGloria balkabağı,remesa,miababy,childsplay,barin kids,deno kids,maiperla,bohemiankids,defacto,jojobambino,modernize,amazon ev,bubito bunlar benim aldığım yerler
fbetul4270 AnnaGloria lolonstan alıyordum başta sonra civili farkettim ve hep ordan alıyorum acayip uygun. Hele mağazanın kendisi daha uygun oluyor. E bebekte bazen mağazada indirim yapıyor arada orayada gidiyorum. Ama favorim civil ☺️